Преслава полудя от Георги Станоев-Бирмата, следи я като куче!

1
Добави коментар
MANIAKA7000
MANIAKA7000

Преслава полудя от Георги Станоев-Бирмата, следи я като куче! 5.00/5 (100.00%) 2 votes

Чалга фурията Преслава се видя в чудо от своя преследвач

Поп фолк дивата Преслава си взе беля, като се щракна тенденциозно с непознат младок в луксозен комплекс край Асеновград. Снимките, на които тя е видимо щастлива и закачливо си играе с младия мъж предизвикали почти инфарктно състояние на бившия й годеник, Георги Станоев-Малката Бирма.

Преслава не може да се примири, че е следена

Пернишкият богаташ е известен с манията си да купонясва по цели нощи, с безконечните си свалки с красавици, но и с ревността си. Като куче, което не яде кокала, но и не го дава на друг той изтрещял, като видял как бившата му се забавлява в компанията на млад мачо.

Въпреки че той разпускал яко в компанията на няколко скандални мацки из шикозните ни морски курорти, както и в нощните клубове на столицата. Името му вече се замеси с красивата и скандална манекенка Бояна Маркова, която според упоритата мълва няколко пъти е мачкала чаршафите му. Но това, че си ляга и с други не било достатъчно за Бирмата и той решил да си върне любимата.

За целта Малката Бирма изпратил по петите й двама от своите слуги, за да я сгащят натясно и да видят с очите си какви ги върши Преси. Знаейки за лютия му нрав и за ревността му, щом научила това Преслава първоначално здравата се спекла, но после из бесняла, твърдят нейни приятелки.

Една от най-вървежните пайнерки заявила, че щом Жоро Бирмата може да купонясва до зори с различни красавици, защо да не го прави и тя. Младостта и известността й не са ли повод и тя да се чувства добре, а трябва вкъщи, смирено да очаква гаджето си, когато той се забавлява?, не мирясвала Преслава.

Преслава продължава да отрича, че двамата с Бирмата са се разделили, а твърди, че просто са си дали време, за да заздравят връзката си. Но това означава да имаш доверие и свобода за човека до теб, а не да ми изпраща копои по петите, ядосвала се от сърце гласовитката.

От своя страна Преслава била повече от убедена, че е дала голям шанс на приятеля си. Заради него тя се промени драстично, твърдят близки до звездата. Преси стана по-обрана и в дрехи, и в държание на участия, и в нормалния си живот, но Бирмата продължи по старому, като загорял мъжкар.