Катерина Горанова след среща с Диляна Попова: Не я съдя за нищо!

1
Добави коментар
MANIAKA7000
MANIAKA7000

Катерина Горанова след среща с Диляна Попова: Не я съдя за нищо!

Катерина Горанова след среща с Диляна Попова: Не я съдя за нищо! 5.00/5 (100.00%) 1 vote

Катерина Горанова на тайна среща с Диляна Попова, разбраха се

Катерина Горанова си спретна тайна среща с Диляна Попова. Двете дами в сърцето на Асен Блатечки се срещнаха, поговориха и се разбраха една друга. Нещо повече, те са показали разбиране и уважение една към друга, за което могат да им завидят куп светски красавици с претенции да са част от елита и да притежават класа.

Инициатор на срещата им станала тяхна психоложка, която приела да служи за медиатор между двете. Разговорът бил приятелски, в задружна атмосфера, а Катерина Горанова и Диляна Попова се изяснили без драми и скандали. Фактът, че манекенката е бременна от мъжа на известната режисьорка не станал повод за разправии. И двете се отнесли изключително зряло към ситуацията, а Катерина дори й заявила, че не я осъжда за нищо.

Диляна Попова и Катерина Горанова се помириха

Режисьорката заявила, че не смята, че Диляна Попова трябва да бъде съдена за нещо и споделила, че за нея е нормално, че мъжът й е хлътнал по друга. Събирането се състояло преди повече от месец, пише „ПИК“.

Оттогава насам отношенията между двете не са се променили и самият Асен Блатечки сподели, че двете са се събрали, поговорили са и между тях драма няма. Въпреки това, ако се вярва на последните клюки, Диляна Попова е настояла Асен Блатечки обратно да се прибере при близките си и при Катерина Горанова.

Клюки.вс препоръчва и: