Валери – младши към Алисия: Кога ще вдигаш сватба?

13
Добави коментар
MANIAKA7000
MANIAKA7000

Валери – младши към Алисия: Кога ще вдигаш сватба?

Валери – младши към Алисия: Кога ще вдигаш сватба? 5.00/5 (100.00%) 1 vote

Валери — младши с първо тв интервю, настоява майка му да се ожени

Валери — младши доста стъписа Алисия. В първото си телевизионно интервю в „Събуди се“, малкият чаровник се изяви като репортер. На прицел се оказа именно Алисия, която той закова с въпроса „Мамо, кога ще се ожениш?“.

Изпълнителката доста се шашна от въпроса на наследника си, особено пред цяла България. Въпреки това се опита да реагира с хумор на въпроса. Певицата заяви, че трябва да се омъжи, а не да се ожени, а по-късно заяви, че не бърза към олтара. Никак при това.

Валери — младши пожела на Алисия сватба

По думите на Алисия за брак й е твърде рано, но Валери – младши настоява майка му, да каже „Да“. Нещо повече, малчуганът вече си поръча братче и дори сестричка, но не крие, че ще е доволен, ако има и двете в семейството си.

Самата певица доста се шашна от въпросите на сина си, но съумя да излезе от положение доста бързо. Досега звездата многократно бе сгодявана и омъжвана от пресата и по тази причина не бърза с истинска сватба.

Ники Михайлов от друга страна също не е готов да застане пред олтара. Футболистът неведнъж е давал да се разбере, че все още му е рано за брак.

Затова и Алисия отклонява всякакви въпроси за сватба, макар малкия Валери – младши да се опитва да ги събере с Ники Михайлов. Певицата обаче е на мнение, че засега на първо място е кариерата и има време да увеличава семейството с второ бебе.

Клюки.вс препоръчва и: