Шок! Емануела се залюби с известен столичен наркобос! Ето кой е той!

13
Добави коментар

Ето кой е новият на Емануела!

Фолк певицата с изумрудени очи пак попадна на мъж. И то какъв ..

От HotArena.net.научихме, че поп-фолк певицата Емануела отново е „ударила кюравото”, както се казва. Светска клюка гласи, че певицата се е залюбила с доста известен столичен наркобос. Освен това близки приятелки на Еманиела коментирали, че нещата май са сериозни. Пък и как иначе, та нали все пак говорим за наркобос.. Ако там не са сигурни, къде ще са…?!

Главният заподозрян в аферата е именно софийският бандит , по –известен в столицата като Росен Стъкларя. Очевидно нещата

Advertisement:

Advertisement:

наистина са тръгнали на сериозно, предвид това, че Росен вече е поверил лъскавото си Порше на певицата, която обикаля упорито улиците с тузарския автомобил. За сега, обаче, връзката и отношенията им се пазели в тайна от жълтите списания, защото Емануела е пожелала пълна дискретност, както ѝ новият ѝ приятел.

Факт е , че до сега Емануела винаги е била открита и пред всички е споделяла, когато се залюби с някой, без да се притеснява от хорското мнение. В този случай, обаче, е решила да пази връзката си с Росен в тайна възможно най-дълго, защото вече се е убедила, че хорските

клюки провалят връзката много по-бързо, отколкото по принцип.

Говори се, че наркобоса и певицата се запознали по време на едно от участията на Емануела в столицата. Росен през цялото време обсипвал изпълнителката на „Отзад мини” с пари, а накрая певицата най-сетне склонила и приседнала на масата му. Малко след това започнала да кокетничи и в скута на бандита, а по нататък какво е станало за сега не е известно. Анонимни информатори, обаче, твърдят, че Стъкларя и Емануела наистина имат връзка от известно време насам, просто не искат да я обявят официално на този етап.