Бирмата отвърна на удара! Ето с коя красавица вече замени Преслава!

13
Добави коментар

Бирмата замени Преслава за тази хубавица!

Само преди няколко дни официално стана ясно, че поп-фолк певицата Преслава се е разделила с Бирмата. Въпреки, че новината не е разгласена официално от самата певица, тя публикува снимки в нета, на които е в компанията на друг мъж, а на един от фотосите дори го е гушнала, по което можем да съдим, че явно има известна доза истина в клюката за раздялата на звездната двойка

Подозренията за раздялата между Преси и Бирмата сега вече категорично се затвърдиха, след като и самия

Advertisement:

Advertisement:

бизнесмен Георги Станоев бе забелязан да обикаля по морето соло, или по-точно в компанията на три красиви дами. Става дума за прекрасната Бояна Маринова и близначките, станали известни покрай миналогодишния конкурс „Мис България”- Моника и Вероника.

Въпреки, че плеймейтката бе спрягана не веднъж за бившо гадже на Ники Михайлов, а малко след това и за настояща любима на фолк изкушението Галин, то сега тя бе забелязана да придружава по морските заведения  у нас именно Бирмата.  Самата Маринова отрече по принцип да има

по-пикантни отношения с пернишкия бизнесмен, но източници на kliuki.ws разкриха, че лично са видели двойката да интимничи в известно заведение на черноморието ни. Първоначално Бирмата бил в компанията на трите красиви дами, но малко по-късно останал само с Бояна, която според информаторите определено нямала нищо против да бъде малко по-близка с него от нормалното.

Явно новината за раздялата между Преслава и Бирмата съвсем скоро ще бъде обявена официално, след като двамата бивши вече дори не се крият, че излизат с други хора.