7 съвета за онлайн запознанствата, които трябва да имате предвид

1
Добави коментар
bobbydigital
bobbydigital

Вече сте опитвали сценария с бара, срещи на сляпо, и дори сте излизали с един или двама колеги – но всички тези ваши усилия не са дали резултат. Така че сте решили да дадете шанс на онлайн запознанствата.

И не сте сами в това – през 2003 година, списание Форбс съобщи, че приходите от услугите за онлайн запознанства са достигнали $214 милиона само през първата половина на 2003. Сами може да си представите, че до момента, с хилядите сайтове за онлайн запознанства, които съществуват в интернет, доларите се леят както никога преди.

Хората, които залагат на онлайн запознанствата, не са отчаяни или самотни хора (поне по-голяма част от тях не са). Повечето мъже и жени, които се обръщат към сайтовете за онлайн запознанства просто търсят някой, тъй като вече са прекалено уморени от нормалните срещи, нямат време да “ходят на лов”, за да хванат своя партньор, или поради и двете причини взети заедно.

И шансовете са такива, че всички сте в една и съща лодка. Проблемът е, че вие не сте сигурни как да подходите или какво да правите, след като се включите в такъв сайт за онлайн запознанства.

Не се притеснявайте. Аз съм тук, за да помогна. Всичко от което имате нужда е позитивно отношение и желание да намерите мъжа, който искате.

Ето сега и няколко съвета, които да гарантират, че няма да прекарате часове наред пред компютъра, търсейки онлайн мъжа за вас, и да се стигне до някакви нежелани резултати.

Съвет за онлайн запознанства #1

Намерете мъж, който е от вашия район

Освен ако не сте склонни да се преместите при мъжа, най-добрият ви залог е да намерите сайт за онлайн запознанства, който ви дава опцията да търсите за хора, които се намират във вашия район.

Това не само, че ще улесни възможността да се срещнете в свободното ви време с човека, когото сте избрали, но също така това може да ви спести потенциални усложнения при пътуване (представете си, че вие сте от Илинойс, а се влюбите в мъж, който е от Калифорния).

Ако сте склонни все пак да си пробвате шанса, няма проблем. Просто имайте предвид, че имате тази опция при онлайн запознанствата.

Съвет за онлайн запознанства  #2

Поработете върху вашия профил

Когато описвате себе си във вашия профил в сайта за онлайн запознанства, бъдете честни. Каква е ползата от всичко това, ако ще започвате една потенциална връзка с лъжи? Използвайте около 200 думи, с които да се опишете и още към 100, за да опишете това, което търсите.

Как може да опишете себе си? Напишете за това как изглеждате, какво е вашето образование, вашата работа, и нещата, които ви правят така оригинални (например, че говорите свободно италиански, че имате пор за домашен любимец и т.н).

Бъдете остроумни, когато пишете вашия профил, като може да направите един или два хумористични коментара. Уверете се обаче, че сте коментирали точно въпроса какво искате от един мъж и това, което той може да допринесе за една връзка.

Бъдете конкретни относно това, което не ви интересува, когато става въпрос за един мъж (разведен, деца), но не се ограничавайте прекалено много, за да не се окажете накрая с определен тип мъж. Например, може да споменете, че абсолютно не желаете да се срещате с пушач, но не споменавайте, че предпочитате мъже с руса коса.

Също така, не забравяйте да проверите написаното поне два пъти за правописни и граматични грешки. Мислете за вашия профил като за възможност да направите трайно първо впечатление.

И накрая, не пишете никаква лична информация, която може да даде на мъжете улики за това къде точно живеете или кои сте вие. Въпреки че сайтовете за онлайн запознанства са относително безопасни, вие ще искате да избегнете каквито и да е евентуални проблеми.

Съвет за онлайн запознанства #3

Поставете своя снимка

Като начало, ако човек не постави своя снимка в профила си, може да се обзаложи, че едва ли много жени ще се свържат с него. Слагането на лице на профила е много важно когато става въпрос за онлайн запознанства и вие определено трябва да публикувате вашата.

Но… недейте да публикувате снимка, която е правена преди 10 години, когато сте тежал с 20 кг по-малко, и не сте имали бръчици от смях. Това не само, че е измама; човекът, който види тази снимка ще очаква да види това лице, което сте показали, когато решите да се срещнете лице в лице с него.

Публикувайте актуална своя снимка, която харесвате и нека на нея да бъдете само вие, а не с всичките си приятели. Не е нужно да публикувате много снимки; една, две са предостатъчни. Това ще ви гарантира, че повече хора ще разгледат профила ви.

Съвет за онлайн запознанства #4

Флиртувайте с мъжете

Ако сте онлайн, и някой иска да си поговори с вас, давайте. И ако двамата завържете интересен разговор, то не се колебайте и да пофлиртувате. Но ако търсите сериозна връзка с някого, да сте толкова откровено сексуални, ще ви донесе само евтина тръпка, но това е всичко, което ще получите.

Разбира се, ако сте в настроение за малко забавление, давайте, използвайте всички възможни средства за това, но не очаквайте няколко сесии на удоволствие да се превърнат в предложение за женитба. Точно както и в реалния свят на срещите лице в лице, не трябва да бъркате секса с любовта.

Когато флиртувате, може да намигнете на мъжа или да му изпратите въздушна целувка, но когато говорите за интимните си части или за сексуалните си фантазии, едва ли ще намерите някой чудесен мъж.

Съвет за онлайн запознанства #5

Бъдете отворени

Възможно е и мъже, които нямат профилна снимка, да се свържат с вас. Но вместо категорично да ги отхвърлите веднага, защо да не им дадете шанс? В края на крайщата, какво имате да губите?

Онлайн запознанствата отварят врати за мъже, с които никога не сте мислили да отидете на бар, или на сляпа среща, но ако имате възможност да опознаете характера на един човек, напълно е възможно той да започне да ви изглежда все по-добър и по-добър.

Съвет за онлайн запознанства #6

Говорете по телефона

Когато най-накрая намерите интересен мъж, поговорете с него по телефона, преди да се срещнете. Това ще ви каже много за неговите социални умения.

Вземете му номера, и когато му се обадите, използвайте опцията за скриване на номера, преди да му звъннете (по-добре да бъдете предпазливи, отколкото да съжалявате). Ако той не иска да си даде телефонния номер и започне да търси извинения за това, то е много вероятно да крие нещо (като например, да кажем, жена му). Приемете това като предупреждение и продължете напред.

Силно ви препоръчвам да не давате своя номер, но ако сте напълно уверени в конкретната ситуация, може да му дадете вашия мобилен номер, но не и домашния или номера на работното ви място.

Съвет за онлайн запознанства #7

Срещнете се на публично място

Ако всичко до този момент е наред, вие вероятно ще искате да се срещнете с този мъж и да видите дали наистина има химия между вас. Това е чудесно. Но бъдете внимателни относно това, къде ще решите да се срещнете.

Първо, уверете се, че мястото е публично и там се събират много хора. Второ, не се срещайте за вечеря примерно, а по-скоро за по на чаша кафе (защото какво ще правите, ако не почувствате нищо?). И най-накрая, не се срещайте на място, където обичате да излизате и го правите често, защото ако попаднете на някой чудак, то има голяма вероятност той да посети отново това място, за да ви види.

Винаги споделяйте с близък приятел за ситуацията в която се намирате, както и къде отивате.

Играта на онлайн запознанствата

Онлайн запознанствата са фантастичен начин да се срещаш с чудесни мъже, които имат да предложат много, и въпреки, че повечето съвети са свързани с предпазни мерки, то това е само защото реално не знаете в какво се впускате в началото.