Емилия подлуди Фейсбук със снимки на порасналия Иван

13
Добави коментар
MANIAKA7000
MANIAKA7000

Емилия подлуди Фейсбук със снимки на порасналия Иван 5.00/5 (100.00%) 2 votes

Емилия взриви Фейсбук със снимки на порасналия Иван

Малкият сладур Иван, син на певицата Емилия и футболния бос Коко Динев обра овациите във Фейсбук. Снимката в зоопарка и признанието, че обича животните предизвика заря от умиление към него. Татуировката на ръката му обаче не се прие така радушно от потребителите, защото според тях било много рано това хубаво момче да се загрозява с татуси.

Емилия взриви Фейсбук с тази снимка на Иван

Иван е одрал кожата на баща си, но дали е наследил свободолюбието му и ще се превърне ли в същия полигамен мъж като него, питат се зевзеци. Шефът на Локо Пловдив вкара няколко красиви и известни жени в леглото си, преди да обяви, че Емилия е жената на живота си.

И Нелина, и Анелия признават, че още имат тръпка към Коко Динев. Анелия непрекъснато прави партита в култовата кръчма на Коко – Кошарите и с това вбесява настоящата съпруга и своя колежка Емилия. Мълвата упорито носи, че екс свекърва й боготворяла Анелия и рожбата й от Коко. Бабата обаче не обръщала никакво внимание на внука си Иван, а Емилия я оправдавала с безбройните й ангажименти.

Иван може да не е страст на баба си, но категорично е обожаван от баща си.Колкото и да е разгулен и разпуснат навън, в къщи Коко Динев дарявал наследника си с много грижи и внимание. Баща и син били неразделни и това вдъхвало кураж у Емилия, че и нещата около тях ще се оправят някога.

Не е тайна, че Коко използва жена си за боксова круша. Поп фолк певицата често се явява силно бушонирана на участия, които прикрива неумело. След което виновния Коко я мъкне на умопомрачителни екскурзии по света.

Красивата певица Нелина първа премина през леглото на Коко и след четиригодишна връзка го напусна. Тя още обича Коко Динев, но не успя да се примири с полигамията му.

А и призна, че Коко й нанасял не само психически, но и физически тормоз. Които „парирали” качествата му на щедър и интелигентен човек, с голямо въображение, който знае как да впечатли жената, която си е нарочил да свали.

Дали и Иван ще се превърне в копие на баща си, или ще държи повече на човека до себе си, само времето ще отговори на този въпрос.