Преслава седна на трона на Глория: Аз съм новата кралица на фолка!

1
Добави коментар
MANIAKA7000
MANIAKA7000

Преслава седна на трона на Глория: Аз съм новата кралица на фолка!

Преслава седна на трона на Глория: Аз съм новата кралица на фолка! 5.00/5 (100.00%) 1 vote

Преслава седна на трона на Глория, обяви се за новата кралица на попфолка

Преслава се обяви за новата кралица на попфолка. Тя детронира Глория и гордо заяви, че в момента е на върха. И го показа нагледно, като публикува в профила си снимка, на която се изживява като принцеса на позлатен стол, внушаващ усещането, че е трон.

Преслава наистина надмина Глория по брой на феновете си, но в същото време прекалено слабата й визия не позволява излъчването й от кралското място да е на висота. Защото Преслава може и да се опитва да изглежда прелестна и със самочувствие, но видът й определено стряска.

Преслава се обяви за кралица на попфолка

„Боже, сложи малко месо по себе си….”—пъшкат в мрежата феновете й. Те се бяха поуспокоили за кратко време, когато изпълнителката бе качила едно — две килца и бе заприличала на себе си.

Изпълнителката седна на трона на Глория, но ужаси с визия

Миналата седмица изглеждаше с нормална фигура и дори успя да прикове върху себе си възхитените погледи, като се появи по бански. Но явно прецени, че много е надебеляла, приложи си потресаваща диета и за кратко време отново се върна към стресиращата си анорексична визия.

Не смее да се покаже по бански

Певицата с най–много фенове във фолк гилдията може да има самочувствието и държането на кралица, може да седи достолепно в трона си, но докато не придобие по–привлекателна за окото визия, няма да бъде призната за принцесата на Планета и на красотата – титла, за която Преслава бленува от доста време.

Клюки.вс препоръчва и: