Юлияна Дончева влезе в болница, чака бебето всеки момент

1
Добави коментар
MANIAKA7000
MANIAKA7000

Юлияна Дончева влезе в болница, чака бебето всеки момент

Юлияна Дончева влезе в болница, чака бебето всеки момент 5.00/5 (100.00%) 1 vote

Юлияна Дончева става майка съвсем скоро, влезе в болница

Юлияна Дончева влезе в болница заради бебето. 48-годишната тв водеща бе приета в родилното, тъй като се очаква всеки момент да роди.Бившата манекенка, депутатка и тв водеща е в последните дни от бременността си. Заради възрастта й, лекарите се отнасят с повишено внимание към състоянието й и настояха да влезе в клиника преди раждането, разбра kliuki.ws.

В момента Юлияна Дончев е в столична клиника, където се радва на предстоящото събитие. Бившата манекенка преди броени дни сподели, колко е развълнувана, че й предстои отново да стане майка и как няма търпение да роди, пише електронното издание hotarena.net.

Юлияна Дончева става майка съвсем скоро

Въпреки предстоящото раждане,Юляана Дончева е щастлива и спокойна. Тя не е нито притеснена, нито има здравословни проблеми. „Много съм щастлива. Направо се разплаках от щастие, когато научих, мислех, че е невъзможно“, откровена е манекенката по повод на новото бебе. Тя отдавна е подготвила бебешката стая и очаква с нетърпение най-новия член на семейството.

Юлияна Дончева и Стъки от години се опитват да имат дете и почти се бяха отказали. След три опита, манекенката не вярваше, че ще забременее. До последния възможен момент двамата пазеха новината в тайна, а както е известно след броени дни ще се сдобият със син.

Клюки.вс препоръчва и: