Садна и Алек вдигат втора сватба в Цветовете на любовта

1
Добави коментар
MANIAKA7000
MANIAKA7000

Садна и Алек вдигат втора сватба в Цветовете на любовта

Садна и Алек вдигат втора сватба в Цветовете на любовта 4.50/5 (90.00%) 2 votes

Садна и Алек се помиряват в Цветовете на любовта, ще има втора сватба

Садна и Алек се помиряват в Цветовете на любовта. Влюбените, които Васу успя да раздели с огромни усилия, все още са луди един по друг. Докато Васу и Малика кроят планове за сватба, Садна и Алек бавно откриват път един към друг, разбра kliuki.ws.

След много перипетии, някои от които по време на партито в семейство Раджванш, Алек се осъзнава и си връща жената. Въпреки надеждите на Малика да му стане съпруга, той признава пред всички, че още обича жена си.

За да спаси вуйна си Кушалия, Садна приема да не се вижда повече с Алек, ако Васу й помогне с лечението на леля й. Васу й дава парите, а после казва на Алек, че е подкупила жена му, за да го остави.

Алек и Садна се помиряват

Истината е разбулена от самата Кушалия, която разкрива какво е направила Садна за нея. Доста ще почакаме, докато влюбените се съберат най-накрая, но след множество перипетии Садна и Алек отново ще са заедно.

Влюбените си казват „ДА“ отново

В Цветовете на любовта ще видим и друг щастлив завършек–Рагини ще поиска прошка от Садна за отношението си към нея. И ще се помири с нея.

След което се местят в нов дом

Семейство Раджавнш обаче няма да приеме толкова лесно втория брак на Алек и Садна. В доста по-следващите епизоди на Цветовете на любовта, влюбените ще си кажат „Да“ на скромна церемония и ще заживеят в скромна къща, заедно с Ранвир и Рангини. Садна ще продължи с опитите да изобличи Навин и Авни, но без успех. Въпреки това семейното й щастие няма да бъде помрачено за месеци наред.

Клюки.вс препоръчва и: