Как да печелим пари от

1
Добави коментар

Напоследък все по-актуална става информацията за печелене от т.нар. виртуални валути, най-популярната от които е биткойн (bitcoin). В интернет има достатъчно информация какво представлява биткойна и няма да се спирам на това. Най-обща представа може да добиете от wiki – Биткойн.

На какъв принцип работи Биткойн?

От гледна точка на потребителя, Биткойн не е нищо повече от компютърна програма, която ви осигурява Биткойн портфейл и ви позволява да получавате и изпращате биткойни. Ето така работи Биткойн за повечето потребители.

Откъде да взема Биткойни?

Ако ви заплатят за стока или услуга.
При покупка на биткойни от Биткойн борса.
При обмяна на биткойни с друг заинтересован от обмяна потребител.
Получаване на биткойни чрез копане (mining), или добиване (digging).

Законна ли е виртуалната валута Биткойн?

Доколкото ми е известно нито едно законодателство не забранява виртуалната валута Биткойн. 

Как да печеля пари от Биткойн?

Не бива да очаквате, че ще забогатеете веднага с Биткойн или с някоя от другите виртуални валути. Желателно е да подходите внимателно, и да не инвестирате средства, които не можете да си позволите да загубите.

Няма гаранция, че Биткойн ще продължи да увеличава номиналната си стойност. Има различни начини да се правят пари с Биткойн, като копане (mining), спекулации или започването на нов бизнес. Всички тези методи са конкурентни, но няма гаранция за печалба. Мога да ви предложа един напълно безплатен начин да опитате да добивате Bitcoin. Разбира се, не бива да очаквате, че ще направите сериозни пари, но ще се запознаете с начина на работа на Биткойн, и най-важното – това няма да ви струва нищо. За целта трябва само да се регистрирате ТУК и да гледате как правите Биткойни.

За Пари от Реклама