Столична Община

30
Добави коментар
VladimirYosifov
VladimirYosifov

 

Адрес за кореспонденция:

Столична община

ул.“Московска“ № 33

София 1000

Уважаеми посетители на общинския уебсайт,

Ако желаете да подадете сигнал от неспешен характер за нередност или проблем на територията на Столична община – моля кликнете на Контактен център

Ако желаете да подадете сигнал за корупция, непрозрачност, отказ на информация или непочтеност на служител – моля кликнете на Антикорупция.

Ако желаете да изпратите жалба, писмо или друго електронно обръщение до Столична община или Столичен общински съвет – моля кликнете на Виртуално деловодство.

Ако желаете да получите достъп до обществена информация, създадена или съхранявана в Столична община – моля кликнете на Достъп до обществена информация.

Ако желаете да споделите Ваши мнения и да направите предложения по над 60 различни теми, свързани с дейности на Столична община – моля кликнете на Столичен форум.

Ако желаете да зададете въпроси към кмета г-жа Йорданка Фандъкова и нейния екип – моля кликнете на Блог на Столична община.

Основни телефони за връзка с централната администрация

Контактен център
0700 17 31002 9377 303(денонощно)
За подаване на сигнали и получаване на информация, свързани с дейността на Столична община (СО)

Столичен инспекторат
02 987 55 55 (денонощно)
За сигнали, свързани с чистотата, замърсяване от строителство, външна реклама, търговия на открито, паркиране, кучета, дупки по уличните платна и др.

Приемна
02 9377 582(9.00-17.30)
За записване за среща с кмета на СО, председателя на Столичния общински съвет, заместник-кметовете, секретаря на СО и дирекция „Правно-нормативно обслужване“