Столична Община

3
Добави коментар
them0bster
them0bster

 

Ако желаете да подадете сигнал от неспешен характер за нередност или проблем на територията на Столична община – моля кликнете на Контактен център

Ако желаете да подадете сигнал за корупция, непрозрачност, отказ на информация или непочтеност на служител – моля кликнете на Антикорупция.

Добре дошли в услугата на Столичната община – Виртуално деловодство.

При установяване на невярно подадени данни, документът няма да бъде регистриран в
деловодството на Столична община.

Задължително е документът да бъде написан на кирилица, както и
въвеждането на e-mail адрес и телефон за осъществяването на обратна връзка, адрес по местоживеене, необходим за идентификация на подателя и за получаванe на отговор по пощата.
В случай, че не са въведени, документът няма да се регистрира в деловодството на
Столична община. При желание да получите отговора на e-mail адрес или едновременно на e-mail и по пощата, укажете в текста на документа предпочитания от Вас начин за отговор.

Всички уведомления и заявления за организиране на събрания, митинги, манифестации и други масови прояви по ЗСММ и гл.V от Наредба No.1 на Столичен общински съвет не се приемат чрез рубриката Виртуално деловодство.

Постъпилите в рубриката Виртуално деловодство уведомления и заявления по ЗСММ ще се връщат обратно до адресатите с указания същите да се подават в писмена форма в деловодството на Столична община.

При коректно въвеждане на необходимата информация, в срок до един работен ден
ще получите регистрационния номер на своя документ по електронната си поща или
чрез телефонно обаждане.

За да подадете документ към Столична община, моля, попълнете формуляра по-долу.

Полетата означени със звездички са задължителни за въвеждане.

За да изпратите копие на документа до друг адресат, напишете името и длъжността му в текста на документа или изпратете два/или повече документа с еднакъв текст до различни адресати.

Справки за хода на регистрирани Ваши документи може да получавате денонощно на телефони 0700 17 310 и 029377303 или използвайки рубриката Деловодна справка.