Ед Шийран с нов сингъл от “x“

5
Добави коментар
Meloman.bg
Meloman.bg

Tweet

Pin It

След като енергичното парче “Sing“ на британския феномен Ед Шийран превзе радио класациите, идва ред и на втория официален сингъл от новия албум “x“ – “Don’t“. 

Меломан.бг във Facebook

Официалната премиера на песента бе миналата седмица, но все още само като аудио вариант.

Както и при предишните си музикални творби, британецът черпи вдъхновение от личния си живот. “Don’t“ разказва за драматичния развой на отношенията между Ед и негова бивша приятелка. Ето защо песента е свързвана със серия от имена, седящи до това на Шийран, като Ели Гулдинг и Тейлър Суифт.

Въпреки че певецът не издава самоличността на дамата, той категорично отрича това да е колежката му Суифт. Британецът продължава да държи феновете си в напрежение, намеквайки, че всички добре познават жената, чието “романтично предателство“ става причина за парчето “Don’t“.

Младият талант допълва, че поради твърде личния характер на песента, тя за малко да не влезе в албума.

“Don’t“ е била планувана за дебютен сингъл от новия албум на изпълнителя, но излиза като втори. Причината е прямият текст на песента, който я прави неподходящ за дебютен сингъл на албума. В припева на “Don’t“ Ед смело заявява “Don’t f*** with my love“.

Докато пише сингъла “Don’t“, в екипа на Ед Шийран присъстват Benjamin Levin и  Rick Rubin (Eminem, Jay-Z, RЕд Hot Chilli Peppers), които влизат в ролята на продуценти. Първоначално парчето е записано с Benny Blanco (Риана, Wiz Khalifa), който по-късно се събира с Rubin за финалната версия на песента.

“x“ на Ед Шийран продължава да е номер едно в британския албум чарт и тази седмица.

Плюс или минус получава парчето от вас – очакваме да разберем от коментарите ви!

Коментари

коментар(а)

Tweet

Pin It