Зодиите с най-тежък характер

6
Добави коментар

Предлагаме ви класация на най-свадливите, инатливи и твърдоглави зодии.

Ето Топ 5:

5. Козирог

Супер независим знак! Не му пука да тръгне срещу мнението на всички останали. Инатът е второто му аз и ще ви е наистина трудно да го накарате да направи нещо, което не иска. Комуникацията с него също не е лесна, защото той презира повечето хора (те просто не са на нивото му) и общува с тях по задължение или от скука. А като прибавим вродения му работохолизъм, да му бъдеш интимен партньор става нелека задача. Придружена от десетките компромиси, които ще ти се налага да правиш всеки ден.

Вижте още: Каква майка си според твоята зодия

4. Водолей

На пръв поглед ведра, забавна и колоритна личност. Но тези качества сякаш минават на заден план, когато го поопознаеш. Водолеите имат навика да бъдат „черната овца“. Скандални, с предизвикателна визия, а поведението им често крещи „вие сиви, смешни хорица, не знаете какво е да живееш истински“. И като за капак добавяме болезненото им свободолюбие. Този знак винаги ще прави, каквото си иска. Дори да си седи кротко и да кима с глава, докато му наслагвате своето мнение и идеи, след това той пак ще постъпи, както си е решил. Да покориш Водолей под каквато и да е форма, е категорично невъзможно.

Виж още: Зодии и сънища

3. Близнаци

Да, точно тази забавна, лъчезарна и бъбрива персона, заема третото място в класацията на най-трудните характери. И причините не са малко! Неудържимият им характер постоянно ги води „някъде“. Да се задържи интереса им е доста трудна работа, особено в интимен план. Защитната им реакция е повече от ужасна – те слагат маска на безразличие, дори жестокост. На думи може и да проявят внимание към мнението ви, но то никога няма да стане важно за тях. Близнаците са коварна зодия – създават впечатление за разбран човек, но всъщност винаги искат да става на тяхното. Независимо на каква цена!

Вижте още: Забавен любовен хороскоп

2. Овен

Конфликтна, импулсивна и безпардонна личност. Не мисли за последиците, може да изстреля десет обидни думи в секунда и да те срине психически само за ден. Изобщо не му пука за мнението на хората, той винаги е прав, а те грешат. И като лютива подправка, има огромни изисквания към всичко и всеки. Проявите му на егоизъм са доста чести, но той никога няма да го признае. Не признава и грешките си, а търси друг начин (например подарък) да си „откупи“ вината. При това няма да прояви желание да поговорите за проблема. Да се разбереш с Овен е много трудна задача. А дори и да успееш, мирът ще продължи максимум 2-3 дни.

Виж още: Съвършеният сексуален партньор според зодията

1. Скорпион

Кралят на трудните характери! Представителите на тази зодия взимат каквото си искат и когато си искат, без да се съобразяват с никого. Жесток език, отмъстителна същност, свръх его и нито грам желание да отстъпват. Но най-страшни са към половинките си – злобно ревниви, обсебващи, безпощадни. Измислят си несъществуващи провинения и с огромно удоволствие наказват партньора с за тях. Често се отнасят към хората като към свои вещи. За да оцелееш до тях, трябва задължително да преглъщаш и да се съгласяваш с всяко тяхно решение. Едно приятелство или връзка със Скорпион може да ви нанесе емоционални щети за цял живот.

Вижте още: В какво всяка една зодия е най

Източник: beU.bg