Годжи бери

1
Добави коментар
webmotionseo
webmotionseo

Годжи бери

Една хилядолетна история разказана в съвремието, преплитаща в себе си легенди и доказани благотворни влияния.

 

Познавахме плода годжи бери, както може би повечето от вас, от витрините на био магазините, където се предлага предимно сушен. Знаехме за благотворното му действие, но не подозирахме, че процент от полезните му съставки се загубват в процеса на изсушаване. Естествено обърнахме внимание и на факта, че голяма част от предлаганото на пазара годжи бери е или директно внесено от Китай или препакетирано у нас. Нямаше как да не забележим, че за малко от продуктите има гаранция, че са био – отличителен знак или сертификат, който да доказва това. Тогава се замислихме, че годжи бери е супер храна, което категорично не означава, че е био.

Когато решихме да се занимаваме с биоземеделие да отглеждаме годжи бери беше някак си логичен и естествен избор за нас, защото за да е полезен един плод от основно значение е как той ще бъде отгледан. Иначе полезните му съставки са просто текст върху опаковката, без влияние върху организма ни.

Сега можем да ви предложим прясно годжи бери, отгледано на чист планински въздух, напоено с изворна вода, на почва наторена единствено с биохумус при първоначалното засаждане на растенията и подхранвана всяка пролет. Полагаме изключителни грижи при отглеждането му, а преди да достигнат до вас плодчетата са обрани и сортирани на ръка за да получат нашите клиенти и партньори гарантирано натурално и чисто годжи бери.

Посетете страницата ни в Google+