Оферта за: Magic Mesh – мрежа за насекоми с магнитно закопчаване само за 10лв

1
Добави коментар

7/23/2014

0 Comments

 

ЗА ПОРЪЧКА  кликнете върху  „ПОРЪЧАЙ ОТ ТУК“ или „БУТОН КУПИ СЕГА“ Описание: Предоставяме на вашето внимание Мрежа против насекоми с магнити за врати, с размери 100/200см. Нов продукт на българският пазар, нашите мрежи са удобен и евтин начин да се предпазите от досадните насекоми през лятото. Благодарение на 18-те магнитни закопчалки, разположени на стратегически места, всички могат да влизат и излизат свободно. Магнитната лента се самозатваря след Вас, защитавайки дома Ви от насекоми. Мрежата е за дървени, пластмасови и алуминиеви дограми. 4На дървени дограми се прикрепя с кабарчета, на пластмасови и алуминиеви дограми се закрепя с двустранно залепваща лента(скоч).

Комплектът включва: – Мрежа с размер 100 х 200 см – Магнитна лента – Кабарчета -двустранно залепващи лепенки -Цвят  черен

Magic Mesh е мрежа за насекоми с магнитно закопчаване. С нея в дома ви ще влиза единствено свеж въздух. Тайната е в здравата мрежеста тъкан. Тя блокира досадните насекоми, без да вреди на тях или на околната среда. Благодарение на 18-те магнитни закопчалки, разположени на стратегически места, всички могат да влизат и излизат свободно. Ако ръцете ви са заети, мрежата с нейното магнитно закопчаване ще се затвори автоматично след вас. Спестете пари и се наслаждавайте спокойно на свежия въздух. Magic Mesh се инсталира за секунди, без да са необходими инструменти. След края на сезона, просто сгъвате и прибирате до следващия сезон – лесно, бързо и удобно. Magic Mesh e подходящ за единични врати, плъзгащи врати и почти всички врати! Мигновето се отваря, магически се затваря! Перфектен за домашни любимци също – с Magic Mesh вече не е нужно да ставате, за да отваряте и затваряте след котката или кучето всеки път. Magic mesh не оставя следи по рамката на вратата, а най-фините нишки държат и най-малките насекоми далече от дома ви. Условия: – Всеки може да закупи неограничен брой мрежа против насекоми с магнити , както за себе си така и за подарък.

–  За да направите заявка използвайте бутон “Поръчай от тук“ , “Бутон купи сега“ или “Формата за поръчка“ която ще намерите по-долу. Изпратете името на закупения от Вас артикул (модел, брой), точен адрес на който искате да бъде доставена поръчката или удобен за вас офис на Еконт, име и фамилия, телефон. Поръчката може да заявите и на тел.0988824039 , на имейл [email protected]  или на скайп asa.fashion. Поръчаните артикули се доставят максимум до 5-дневен срок.

– Закупеният артикул НЕ може да се вземе на място. Получаването на покупката става единствено чрез ДОСТАВКА, която се извършва от куриерска фирма Еконт – до техен офис или до посочен адрес  според тарифата на куриера максимум до 5 работни дни след като се направи заявката.