И нейната тарифа лъсна! Ето колко прибира Михаела Филева на час!

1
Добави коментар

Advertisement:

Advertisement:

най-тлъстите хонорари в музикалния бизнес на този етап. По последна информация стана ясно, че Филева се е споразумяла с продуцента си Влади Ампов-Графа да прибира по 2500 лева на час от участия. Причината била, че в момента тя е една от най-харесваните и добре изглеждащи изпълнителки в поп и R&B стила, и песните ѝ са едни от най-слушаните и наложилите се в момента.

Наистина е факт, че на този етап няма песен, в която да участва певицата и тя да не се е превърнала в тотален хит. Пример за това е ѝ съвместното ѝ парче с Били Хлапето – „ В реда на нещата”, което

за отрицателно време порази всички музикални класации и стана хит. Точно по тази причина Михаела  е изявила претенции пред продуцента си, който прибира по 50 % от хонорара ѝ, че иска не по-малко от 2500 лв., за да забавлява един час почитателите си по заведенията и дискотеките. Ампов дори получил предложение от бизнесмени да прибере поне двоен хонорар за Филева, но ако ѝ позволи да им попее „на ушенце”. Естествено, Графа се ядосал и отказал, защото Филева не била някоя долнопробна чалга певица, която се пуска на бизнесмените за някоя и друга хилядарка отгоре.