18+! Галя на Азис и Бояна Маринова се развихриха в чалга клип! Вижте ги!

14
Добави коментар

Галя на Азис и Бояна Маринова се награбиха в клип!

От край време се знае, че Галя на Азис и Бояна Маринова са много близки приятелки и постоянно движат заедно. Не веднъж те са пускали и свои провокативни снимки във Фейсбук, на които ясно се вижда, че отношенията им може би не са само приятелски, а нещо повече.

Тези леко обратни наклонности двете блондинки демонстрираха и в новия клип на поп-фолк певеца Фики Стораро. Съвсем наскоро синът на Тони Стораро официално представи новата си

Advertisement:

Advertisement:

самостоятелна песен -„Стига”. Именно във видеото към нея скандалната Галя и Бояна Маринова демонстрираха, че нямат много задръжки. Двете русокоси приятелки размениха толкова страстни целувки и ласки, че някои техни почитатели останаха повече от доволни и коментираха с доста палави реплики.

Във видеото се вижда как Галя и Бояна се целуват страстно, опипват се и се държат предизвикателно. По всичко си личи, че този вид ласки не са им непознати и имат опит с тях. За Галя Димитрова от край

време се знае, че е участвала в различни еротични „спектакли”. За Бояна ,обаче, малко хора подозираха, че е чак толкова перверзна, коментираха колегите от hotzona.bg. Нейните задръжки буквално са паднали и на моменти в клипа към поп-фолк парчето на Фики тя изглежда толкова отдадена на ролята си, че дори п*рно актрисите могат да ѝ завидят.

Междувременно парчето на малкия Стораро набира все по-голяма популярност по чалготеките и определено се налага като един от поп-фолк хитовете на лято 2014.