Не се стърпя! Рут Колева отново е на път да предизвика скандал!

14
Добави коментар

Рут Колева пак заложи на запазената си мярка!

Драпащата за слава Рут Колева пак реши да напомни за себе си по вече баналния за всички начин. Ако до преди дни певицата се опита да провокира интерес към себе си с полугола снимка, която пусна в нета, то сега реши да се заяде с половинката на Делян Пеевски- Цветелина Янева.

Певицата не издържа дълго, след като видя, че с разголената снимка не получи медийно внимание и реши, че е време да се заяде с

Advertisement:

Advertisement:

колежка от „вражеския стил”- Цвети Янева. Въпреки, че от месеци Рут не е издавала нова песен, за сметка на това пък реши, че е време да оплюе някоя чалга певица, която за разлика от нея работи и пусна съвсем наскоро нов сингъл, който се очаква да стане един от най-големите хитове това лято.

Става дума за новото парче на Цвети Янева- „Още колко нощи”, което се завъртя и в ефира на телевизия „ The Voice”. По принцип, наистина е малко странно, че поп-фолк

певица се завъртя в ефира на телевизия, която по принцип не пуска чалга, но в случая парчето е супер новаторско и няма никакво поп-фолк звучене. Може би и за това музикалната телевизия все пак се е съгласила да го завърти в ефира си. Очевидно, обаче, това не се хареса на завистливата Рут, писаха колегите от kliuki.bg. И ако Колева до последно си мислеше, че е права, то дори нейни близки и приятелки и обвиниха, че е в грешка и не е хубаво да завижда чак толкова много.