Всички оферти за почивки от Съни Турс

11
Добави коментар

Съни Турс е агенция за пътувания и туризъм със седалище в гр.Трявна, създадена преди повече от десетилетие с цел предоставяне на туристически и туроператорски услуги в България и чужбина.

Зад широкия спектър от оферти за почивки, които предлагаме (лични и бизнес-пътувания, организирани екскурзии до всякакви дестинации и с всякакъв тип транспорт), стои нашата любов и страст към пътешествията, многообразните култури, красивите пейзажи, вълнуващата история, флората и фауната и прекрасните и приятелски настроени хора.

В резултат на богатия си опит, Sunny Tours има изградена мрежа от контакти и партньорства не само в страната ни, но и по целия свят и днес сме горди и щастливи, че можем да споделим натрупаните знания и професионализъм с вас.

Най-голямо удовоствие и стимул за нас обаче винаги са били всичките ни доволни клиенти, изпитали радостта и вдъхновението от добре организираното пътуване – това е и гарантът за качеството и ефективността на услугите, които предлагаме.

Защо да изберете Съни Турс?
Защото вашето пътуване ще започне още от установяването на първия контакт с нас. Без значение дали искате да почивате в България или в чужбина, на море, планина или на село, дали искате да пътувате със собствен или организиран транспорт, дали предпочитате стандартна ваканция или пътешествие по индивидуален, специфичен план, ние сме в състояние да превърнем ваканцията ви в прекрасно и вълнуващо преживяване.

Защото в Sunny Tours вярваме, че не просто предлагаме оферти за почивки. Вие сами избирате датата, дължината на престоя, дестинацията, типа настаняване. Ние сме на разположение, за да ви консултираме по всички въпроси, така че да отговорим на индивидуалните ви нужди и за да организираме пътуване, което напълно съответства на личните ви изисквания и предпочитания.

Нашите силни страни:
Ентусиазъм: усмихнат и отзивчив търговски екип, подхождащ с грижа и внимание към желанията на всеки един клиент.
Разнообразие: предлагаме широка гама оферти за почивки в България и чужбина.
Цена: конкурентни цени, благодарение на установените дългосрочни отношения с партньори.
Консултиране и сътрудничество: като утвърден специалист в предлагането на туристически услуги Sunny Tours е на разположение не само при избора и организирането на почивката ви, но и по време на нея – за помощ и сътрудничество, както и след това – за мнения и предложения от всякакво естество.