Скандално! Поли Генова и Ники Кънчев са имали взимане-даване!? Вижте още по темата!

1
Добави коментар
informiran365
informiran365

Advertisement:

Advertisement:

че има страхотно излъчване и чар. Малко след като те били засечени в една копания и не след дълго аферата между тях вече била на лице.

Мисът „Стани богат” веднага се поддал на изкушението и завързал връзка с младата изпълнителка, която се прочу покрай участието си в „Евровизия”. Малко след като започнали отношенията си, Поли сама решила да прекрати връзката си с водещия, който е с цели 27 години по-голям от нея. Странно е , че чак сега научаваме за тази скандална афера между Генова и Кънчев.

Странно е и , че изобщо разбрахме, защото певицата по принцип ревностно пази личния си живот и трепети в тайна от хората.

Само да си припомним, че победителката в „Музикална академия” грабна голямата награда от музикалното реалити, но за сметка на това бе зарязана от гаджето си без обяснение. Той просто си изнесе нещата от домът ѝ докато Поли участваше в реалитито. На този етап певицата е сама и твърди, че в момента няма време да се занимава с любови и тем подобни. Искала само да работи и да се развива.