Бориса Тютюнджиева стана за смях в нета! Показа си мустака във Фейсбук!

13
Добави коментар
informiran365
informiran365

Бориса Тютюнджиева срази нета със супер засрамващо селфи!

Бориса шашна всички свои почитатели с една от последните си снимки, които публикува в личния си Фейсбук профил. Причината въпросното селфи да предизвика толкова бурна реакция във виртуала е, че Бориса не се е усетила, че на снимката се вижда леко мъхче над горната ѝ устна. Особено наблюдателни фенове обаче не го пропуснаха този факт и побързаха да се присмеят на Тютюнджиева.

Снимката, която Бориса публикува определено е

Advertisement:

Advertisement:

с много добро качество и на нея се вижда всеки, дори малък, дефект на моделката. Точно по тази причина и феновете успяха да забележат, че нещо определено се чернее над горната устна на Тютюнджиева. Освен това те забелязаха и, че моделката е сменила формата на веждите си. До скоро изгората на опосума Андрей обикаляше с ясно изразени плътни вежди. Сега вече е с тънки и извити като на азиатка. Почитателите ѝ обаче ги оприличиха на грозни и проскубани, разкриха колегите от

razkritia.com.

Въпросният мъх над устата на Бориса бе забелязан и от хапливия ММА боец- Георги Стоянов, с който по време на „Къртицата” моделката не спираше да се кара. Същият този написа дори злобен коментар под снимката, че Тютюнджиева е пуснала голям мустак и е време да се обръсне. По всичко си личи, че с това Стоянов цели само да свали малко Бориса от облаците, в които лети, защото всички знаем, че тя има доста голямо самочувствие и мнение за себе си. Очевидно без покритие, обаче..