Шок! Симона Загорова си показа бельото във Фейсбук! Майка ѝ побесня!

13
Добави коментар
informiran365
informiran365

И Симона Загорова си показа най-милото!

Симона Загорова определено по характер не прилича много на майка си Глория. Това си пролича и по последните изцепки на Загорова, която дали нарочно, или без да иска си показа най-милото.

Колкото е сдържана и възпитана Глория, толкова е щурава и непредпазлива дъщеря ѝ. Това се видя от приятелите на Симона Загорова, която напоследък скандализира доста често с действията си, писаха колегите от kliuki.bg. Само преди няколко дни дъщерята на поп-фолк певицата Глория публикува снимка на оскубаните вежди на гаджето ѝ Симеон, които

Advertisement:

Advertisement:

бяха просто ужасни. Симона толкова искала да си прилича с гаджето си, че решила дори веждите им да са еднакво оскубани, а на всичко отгоре се похвали и във Фейсбук.

Вярно, че сега им е времето… Млади са, щури са, нека си поживеят, но защо е тази показност?!

Лично приятелките на Симона разкрили наскоро, че откакто Загорова е със Симеон е станала доста по обрана и сдържана. Това обаче не и попречи да си покаже най-милото на една от снимките, които публикува в нета. На фотоса се вижда как Мони леко се е разкрачила и отдолу се подава леко бельото ѝ.  Въпреки, че

приятелят ѝ стои точно срещу нея явно никой не е забелязал, че Симона се е разкрачила прекалено много и всичко се вижда. Най-вероятно и тя самата не се е усетила, когато е публикувала снимката във Фейсбук, но малко по-късно собствената ѝ майка, която видяла фотоса забелязала издънката и веднага вдигнала скандал на дъщеря си, която определено има слабост към тях. Нека не забравяме и, че само преди няколко седмици Симона пусна своя снимка по бельо в най-големия клюкарник. Тогава майка ѝ направо беше бясна от безотговорните действия на дъщеря си и дълго време бяха скарани.