Спортен фотограф си хареса тялото на 49-годишната Моника Белучи

1
Добави коментар
milk1
milk1

Още има хляб красивата италианска актриса и моделка Моника Белучи. Това си го знаем отдавна, но наскоро го потвърди и спортния фотограф Gérard Rancinan. Французинът може да снима, която си пожелае, но се спря на ослепителната Моника. За нея той казва, че е прекрасен човек и зашеметяващо съблазнителна жена. Относно годините й коментира, че ако някой не види паспорта й няма да предположи, че е почти 50-годишна.

Артистът споделя, че по време на фотосесията, посветена на Белучи се е забавлявал много, защото освен лъскава опаковка, под перфектните си черти италианката крие остър ум и пиперливо чувство за хумор. Описва я като вироглава, понеже й казвал как да застане и тя изпълнявала нарежданията му според собствените си разбирания.

Фотографът разкрива, че за всеки кадър Моника е добавяла по нещо от характера си и вложила много игра с езика на тялото и този на погледа си.

Gérard Rancinan признава, че е поразен от силата на тази дама и я оприличава като героинята й Клеопатра – загадъчна, дръзка и властна. Според него в тази истинска жена има много сила и енергия, които омагьосват хората около нея.

Обикновено Rancinan снима за издания като Sports Illustrated, Time и Life. Майстор е в запечатването на репортажна фотография и точно това го е провокирало да се заеме със задачата да увековечи страстта в маниерите на Моника и огъня в очите й. Изтъква, че никога през живота си не се е чувствал толкова вдъхновен и запален по работата си, но Моника някак си е успяла да плени таланта му и да го доусъвършенства.

Фотографът разказва, че е опитал да снима актрисата във всички възможни варианти на портретната фотография и установил, че тя е „удобна“ за всякакви експерименти. По думите му й отиват всички цветове, всички дрехи, всички декори и всички светлини. Казва, че тя е хамелион, който се нагажда според средата и я допълва по един особено естествен и красив начин. За себе си не обича да говори, но през усмивки споделя, че обективът на фотоапарата му се е влюбил в Моника и сега се страхува как ще продължи работата си с „обикновените“ модели.

Снимка: alimage.fr Автор: Dani

Спортен фотограф си хареса тялото на 49-годишната Моника БелучиРейтинг: 5.0 от 5.0 / (1 глас)