Снимките на „Непобедимите“ 4 започват догодина

13
Добави коментар
krasenk
krasenk

 

Снимките на четвъртата част на „Непобедимите“ с участието главно на жени ще започнат в началото на идната година.

Ави Лърнър, който продуцира всички три части на екшън поредицата, разкри, че работата по сценария за следващия филм със заглавие The Expendabelles почти е приключила и снимките ще могат да започнат догодина.

На пресконференция при представянето на „Непобедимите“ 3 в Лондон днес Лърнър заяви: „Пишем последните редове от сценария, имаме много идеи кой ще бъде в него. Ще го направим в началото на следващата година, това е всичко, което мога да кажа за този филм сега“.

Звездата от „Непобедимите“ 3 Силвестър Сталоун, който беше част от всички три филма в ролята на главния герой Барни Рос, призна, че би искал Сигорни Уивър да води The Expendabelles в битката в ролята на негова екранна съпруга.

Той разкри още, че се надява да разшири поредицата „Непобедимите“ с филми за отделни герои. Сталоун е един от авторите на сценария за екшън филмите и помага при набирането на актьорите, които играят елитен тим от наемници, изпълняващ опасни мисии.

Той се надява поредицата да продължи колкото се може по-дълго и мечтае да я разшири, като даде на някои от героите собствени филми. „Искам да продължа поредицата, защото тя е развиващ се експеримент. Имаме страхотна поредица с „Отмъстителите“ и всички тези ситуации, в които те се отклоняват и правят други неща. Бих искал да видя някои от героите в „Непобедимите“, дори всички, да направят собствени филми“, заяви Сталоун пред сайта Wenn.

В „Непобедимите“ 3 зрителите ще видят за първи път Келан Луц, Харисън Форд и Уесли Снайпс. Лентата ще излезе в САЩ на 15 август. /БГНЕС