Агенция за социални грижи Елпида

5
Добави коментар
ivokumchev
ivokumchev

Агенция за социални грижи Елпида

Агенция Елпида предлага широка гама социални услуги за деца и възрастни, услуги, насочени към хора в неравностойно положение, хора – способни или неспособни да се обслужват самостоятелно, болни или възрастни хора. Извършват се медицински грижи и различни социални услуги, подпомагащи пациентите за справяне с ежедневни дейности от бита.

Агенция за социални грижи Елпида се намира в Пловдив и притежава дългогодишен опит в сферата на социалните грижи. Разполага с квалифициран опитен персонал, състоящ се от медицински и немедицински кадри. Целта на агенцията е да полага правилни грижи, с цел – спомагане хората в затруднения от здравословен характер и допринасяне за подобряване на техния психологически, социален и здравен статус.

Позвънете в Елпида, ако Ви трябва почасово, целодневно или денонощно гледане на дете, възрастен или болен човек, при нужда от помощ за учебния материал, педагогическа помощ на болни деца, за придружаване на деца от дома, детски ясли, градина или училище, при нужда от помощ в домакинството,почистване на дома, доставка на храна, разходки и много други.

 

Дом за стари хора Елпида

Темата за начина и условията, в които живеят възрастните, болните хора и хората в неравностойно положение в България през 21 век е тема, повече от всякога важна и актуална! Социалният ангажимент към тях и осигуряване на безопасността им в днешно време налага:

изграждането на повече домове за стари хора, които с уютни битови условия да допринесат за удобството и спокойствието на техните обитатели.
множество агенции за социални грижи с обучен за целта персонал.

Домът за възрастни хора Елпида е предназначен за временно или постоянно настаняване на възрастни хора, които в следствие на психо-физически патологии, не могат да бъдат обслужвани в собствените си домове или дневните центрове.

Време е старите твърдения и убеждения за домовете за стари хора – така наречените старчески домове, да бъдат разчупени и на тяхно место да блеснат новите, европейскo издържани проекти, направени с професионализъм, загриженост и любов.

Виж подробно информацията за старчески дом Елпида >>>