Матрак Сирена фреш мемори

1
Добави коментар
moq-dom
moq-dom

03 Юли2014

Матрак Сирена фреш мемори

Posted in Спалня

Матракът е основният фактор за добрия и здравословен сън и често пъти – за доброто ни настроение през деня. Ето защо изключително важно е да намерим матрак, който отговаря на нуждите на тялото ни, за да бъде то добре отпочинало. Една от иновациите в последните години в модата сред матраците е употребата на мемори пяна. Матрак с мемори пяна гарантира удобството на тялото ви във всеки един момент от вашия сън. Матраци „Нани“ предлагат разнообразие от матраци с мемори пяна, но несъмнено ценителите на добрия сън и уюта в леглото ще обърнат внимание на матрак „Сирена фреш мемори“.

Защо „Сирена фреш мемори“? Матракът е изграден от дебела, двулицева профилирана сърцевина от мемори пяна с висока еластичност и плътност. Матракът е защитен с подвижен калъф, в който също е добавена високотехнологична термоактивна пяна от едната страна и слой допълнително омекотена пяна от другата. Дамаските, използвани за матрака имат високо съдържание на естествени продукти, което допълнително гарантира комфорта и доброто здраве на притежателя му.

Друга изключително иновативна страна на матрак „Сирена фреш мемори“ е възможността за лятна и зимна употреба. Матракът предлага възможността собственикът му да използва едната му страна с комфортен слой и вложена антиалергична вата за горещите летни нощи и прошитата с мемори пяна страна на матрака в студените зимни месеци.

Матракът позволява лесно почистване благодарение на делимия цип и е изключително ефективен с функционалността си при случаи, касаещи алергии и астма. Дишащата му лента подпомага правилното насочване на въздушния поток, а висококачествения и мек текстил, използван за изработката му, са гаранция за отлично качество и здравина, които едновременно с това предпазват тялото от смущения и алергии. Тези качества, както и отличната цена, предлагана от производителя, гарантират удобство и здрав сън. Не лишавайте тялото си от отмора и здрав сън, дайте му подходяща среда за почивка и ще почувствате живота си променен.

Моя Дом

Tags: матрак,