Модни списания с дъх на море и лято » Моден печат

13
Добави коментар
svetla58
svetla58

В новите броеве на българските модни списания са запечатали безброй летни емоции. Красивите корици ни зареждат с емоции и ни настройват за секунди на модна ваканционна вълна.

Теди Духовникова е като морска сирена на корицата на списание EVA. Магнетизмът на актрисата е подчертан от страхотен летен стайлинг и небрежна бохемска прическа, а лекият опушен грим ни кара да потъваме в очите й. Фотосесията и интервюто за изданието са правени в Лозенец – любимия морски оазис на българската звезда, откъдето тя пази красиви спомени за безметежни купони и любов.

В „посока лято“ ни насочва и летният брой на Harper’s Bazaar за юли-август 2014 година. Мила Христова носи това усещане за море и свобода, облечена с ултра ефектен аутфит, подчинен на етно щампите. Множество атрактивни дизайнерски бижута допълват настроението на визията й.

Гореща, красива и много талантлива – Надя от  Deep Zone украсява августовския брой на GRAZIA и разкрива пред читателите какво я кара да се чувства щастлива. Младата певица демонстрира перфектна форма на корицата на изданието, облечена с атрактивен бански в бледожълт нюанс.

Морският бриз се усеща и от корицата на българското издание на Elle, а комбинацията от черен бански, ефирен кафтан в тиквен оттенък и етно бижута е супер идея за плажния ви стил. Обагрена от свежи цветове е корицата на новия брой на списание MODA. Звездата в него е топмодела Христина Димитрова, за която стилистите са избрали изискана рокля в керемиден нюанс.