Адвокати Варна

2
Добави коментар
varnaweb
varnaweb

Адвокат може да е дееспособен български гражданин, който отговаря на следните условия: да има завършено висше юридическо образование, да е положил предвидения в закона изпит и да не е осъждан за умишлено престъление.
Адвокатът във всичките си действия се ръководи от интересите на своя клиент, като спазва закона и правилата за професионално поведение. Адвокатът поставя интересите на клиента над своите и тези на своите близки и колеги.
Взаимоотношенията между адвоката и неговият клиент се градят на основата на доверието, което е и в основата на отношенията между адвокатите и между тях и властите.

Ролята на съдебните експертизи
Съдебните експертизи и как адвокатът може да Ви бъде полезен.

8/25.2014 Безплатна правна помощ
Предоставяне на безплатна правна помощ.

19.8.2014 Чл. 343б НК и обществената опасност (чл. 9 ал.2 НК)
Чл. 343б НК и обществената опасност (чл. 9 ал.2 НК)

Кантората е специализирана в дела от наказателно правен характер и конкретно на такива свързани с транспортни престъпления. Употребата на алокохол и последвало управление на автомобил като престъпление (343б НК) се среща все по – често, същевремено се увеличават и санкциите от законодателя. Това изисква и по – дълбоко разбиране на всички елементи от транспортните пресъпления за постигане на една адекватна защита на интересите както за обвинените в това престъпление, така и за потърпевшите. 

За всякакви правни въпроси и запитвания, може да се обърнете към наш консултант чрез формата за контакти.