18+!!! Папараци изловиха топ звезда и приятелят ѝ да го правят на плажа!!!

1
Добави коментар
informiran365
informiran365

Топ звезда, известна от редица холивудски филми, го направи на плажа!

Читател на hotzona.bg изпратил скандални снимки, заснети от папарак, който видял как супер известната китайска актриса Джан Зий бива обладана от приятеля си на плажа край океана.

Актрисата, която стана популярна покрай главната си роля в „Тигър и Дракон” и най-вече в „Мемоарите на една гейша” бе изловена заедно с гаджето си да правят „разни работи” с приятеля си пред всички плажуващи край тях. Двойката се отдала на интимни

Advertisement:

Advertisement:

ласки дори пред очите на деца, които били наблизо, а упоритият приятел на Джан Зий дори си позволил да я задоволи с уста. На въпросните скандални снимки се вижда още как мъжът се оглежда и дори вижда, че го снимат, но изобщо не се притеснява от този факт.

На пук на всички папараци, той най-спокойно си плъзнал ръката по Джан Зий и ѝ доставил удоволствие, без грам притеснение от който и да е. Интересното в случая било обаче, че никой от плажуващите на плажа в Малибу, където е била хваната на калъп

двойката не се оплакали нито на полицията, нито на който и да било друг. Оставили ги да си се налюбуват един на друг, все едно покрай тях няма никой, а когато прилючили все едно нищо не е било.

Не отдавна на подобни сцени се натъкнаха и случайни минувачи във Флорида, където мексиканска двойка бе решила да се отдаде на плажни страсти. Тогава обаче възмутени свидетели на интимните ласки между двойката се обадиха в полицията и се оплакаха, от където веднага дошъл екип да прибере немирниците за 24 часа в ареста.