Сестрата на Преслава май прекали с операциите! Вижте как се промени!

13
Добави коментар
S.S
S.S

Advertisement:

Сестрата на Преслава-нардоната певица Ивелина се промени до неузнаваемост. Ивелина придружава сестра си по време на лятното турне на Пайнер. На снимките, на които позира заедно с нея зад сцената, певицата не прилича на себе си. Това коментираха разочаровани от промяната във визията й фенове. Застанала до Преслава, тя изглежда видимо състарена и неестествена. Повече от

Advertisement:

ясно е, че по лицето си е извършила множество пластични операции, които обаче са й изиграли лоша шега. Ботоксът в устните й, опънатите й скули, русата коса, всички тези промени няма как да не останат незабелязани от феновете на изпълнителките. До сестра си Преслава прилича на малко и невинно момиче. Разбира се, крехката й фирура също допринася за невинното й излъчване.

Диетите, на които се подложиха девете сестри явно не са им се отразили еднакво добре, а Ивелина просто е прекалила с операциите по лицето си. Въпреки че разликата във възрастта им е не е голяма, няма как човек да обърка това коя е по-малката сестра. Ивелина сама си сложи няколко години отгоре спрямо реалната си вързаст и изглежда състарена, преждевременно при това.