Люси Иларионов разкарал Албена Вулева! Блондинката била лудо влюбена в него!

14
Добави коментар
S.S
S.S

Advertisement:

Фолк певецът и продуцент Люси Иларионов в миналото си имал любовна връзка с една от най-скандалните водещи-Албена Вулева, която нашумя като журналистка с предаването „Сигнално жълто“. И макар че любовта им отшумяла само за няколко месеца, връзката им била изключително бурна. Люси и Албена се запознават на едно от първите предавания на устата блондинка. Тя се влюбила в него от пръв поглед. Музикалният продуцент успял да я впечатли с милото си отношение и привлекателен външен вид. Не след дълго обаче, Люси

Advertisement:

сам решил да сложи край на любовната им приказа, тъй като не понасял изцепките на Вулева, която никак не се съобразявала къде и какво говори и непрекъснато го излагала. Люси дори не смеел да се появи с нея на публично място, тъй като винаги очаквал тя да му докара поредния скандал и да го злепостави пред хората. Албена още тогава сипела злоба и ненавист към всеки, който имал различно от нейното мнение. Естествено, екс водещата не пропуснала да оплюе и бившата си изгора веднага след като той я зарязал.

Това тя правила при всяка удобна възможност. За последно Албена се захвана да обсъжда теглото му, за което обвини настоящата половинка на Люси-Ани Хоанг. Албена директно заяви, че Люси се е превърнал в топка лой, заради това, че Хоанг непрекъснато го глези с доста калорични храни. Заядливото си отношение, скандалната блондинка демонстрира в социалната мрежа. Според злите езици, тя не спира да сипе обидни думи по негов адрес, заради това, че след раздялата им, той прекратил абсолютно всякакъв контакт с нея.