Градински Мебели от Палети

16
Добави коментар
irgnet
irgnet

Ако вашият дом или къща имат външно пространство – поляна, веранда или широка тераса, то е задължително да си направите кътче, където да поседнете, да изпиете по чаша кафе или някоя студена бира в топлите летни и есенни дни.

Градиснки кът с мебели от палети

Марковата мебелировка за външни пространства е доста скъпа, особено по разчупените и луксозни модели. За това напоследък стана модно да се ползват палети за изработка на градински мебели. Те са лесни за изработка, и най-важното доста евтини. С малко умения и фантазия самите вие може да си направите градински мебели от палети.

Фотьойли и маса от палети

Можете да направите цели дивани и фотьойли, масички, поставки за саксии и всякакви други неща. Тъй като самите палети са груби, може да ги изшкурите и лакирате или боядисате. За мекота и удобство може да добавите и възглавници за сядане. Вече от вашето виждане и настроение ще изберете цветовете в които ще боядисате палетите и до колко шарени ще са възглавниците.

Мебели от палети за тераса

Като цяло тези градински мебели от палети са доста ефектни и ще впечатлите вашите гости и съседи. А за вас ще остане удовлетворението от направата на нещо добро, качествено и модерно. Подходящи са също за обзавеждане на терасата, ако имате пространство или направите мебелите по-тесни.

Палетни мебели за градина

Диванче и масичка от палети

Градиснка маса от палети

Мебели от палети за двора

Комплект мебели от палети

Масичка на колела от палети