Диня и пъпеш-мощните диуретици

3
Добави коментар
theones
theones

Диня и пъпеш-мощните диуретици

юли 21, 2014
Диети

0

Запекът е един от симптомите на неправилния метаболизъм. Запекът създава доза дискомфорт за цялото тяло и в частност областта на корема. Освен дискомфорта, хроничният запек, може да доведе до трупане на килограми, тежест в стомаха, газове и нещо, което е особено вредно, тялото започва да се пълни с токсини от неизхожданите отпадъци от храната. Справянето с този проблем е от изключителна важност, за да може да се справите с дискомфорта и да изчиствате навреме тялото си от шлаките. Най-важното условие за справяне със запека е пиенето на вода. Водата има основна роля за червата. Благодарение на нея,  отпадъците от храната, по-лесно и бързо се придвижват по червата, за да бъдат изхвърлени от тялото.  

Освен водата, какво друго спомага за елиминиране на запека и забавянето в  изхождането?

Това са сочните и вкусни плодове и зеленчуци на лятото, а именно динята, пъпеша, доматите, краставицата и др. Всичките те играят ролята на мощни диуретици. Те ще спомогнат за премахването на запека и тежестта в стомаха. Това се случва, благодарение на техния състав. Те съдържат много вода, фибри и витамини. Това съотношение вода-фибри, е водещо при решаването на проблема свързан със запека. Ако искате да се отървете от него, яжте диня и пъпеш. Хем е полезно, хем здравословно. От една страна, снабдявате организма си с много полезни и хранителни вещества, а от друга, ще се отървете от запека и тежестта в корема ще изчезне. Тези плодове и зеленчуци, играещи роля на мощни диуретици, много лесно и бързо се усвояват от тялото. Метаболизмът се засилва и всяка клетка от тялото, ще поеме всички тези полезни вещества от тяхното съдържание.

Може да ги консумирате като плодова салата или фреш. Засилите ли метаболизма си и премахнете ли запека, бъдете сигурни, че това веднага ще се отрази и на Вашата фигура.  

VN:F [1.9.22_1171]

Ако статията Ви е харесала, оценете я:

Rating: 10.0/10 (2 votes cast)

Диня и пъпеш-мощните диуретици, 10.0 out of 10 based on 2 ratings

tweet

Маркови плажни рокли

Какво представлява „бялото течение“?

Свързани статии

Кафето води до…

ное 22, 2014 0

Защо трябва да…

сеп 18, 2014 0

Ползата на лененото…

юни 19, 2014 0

Още от тази категория

Веднъж диета, после…

ное 25, 2014
0

Ако искате да…

окт 03, 2014
0

Как да отслабна?

сеп 03, 2014
0