Емилия спира да пее?! Димитър Динков и забрани да ходи по участия!

1
Добави коментар
informiran365
informiran365

Димитър Динев спира Емануела от участия?!

Димитър Динев, който е новата половинка на Емануела определено е решил да спре бременната си приятелка от обикаляния по нощни заведения. Причината е не толкова, че певицата е бременна и трябва да се грижи за здравето си, колкото похотливите тийнейджъри, които не спират да заглеждат бъдещата майка.

Въпреки, че Емануела съвсем наскоро официално потвърди за бременността си, тя обясни, че няма да отлага заплануваните

Advertisement:

Advertisement:

вече участия и ще пее по заведения до последно. Това обаче не се харесало на настоящия ѝ приятел, който е наследник на милионера Динко Динев. Той категорично и казал, че не желае любимата му да се подвизава бременна и предизвикателно облечена по разни чалготеки. Дали Емануела ще го послуша обаче не е много ясно, защото певицата се зарече да не отменя участия, научихме от kliuki.net.

Според близки на певицата, Емануела мисли за своето бъдеще, нищо че ще става

снаха на милионерската фамилия Диневи. Със сигурност тя си има вече не едно, а цели три наум, след двата и неуспешни брака, от които има един син вече. Певицата е решила да продължава да работи за сега, за да понатрупа още малко пари, с които, ако евентуално и тази връзка ѝ се провали да продължи живота си, нищо че за сега няма ни най-малко намерение да напуска Димитър. Дори наскоро се пренесе в супер луксозния му мезонет, който е подарък от бъдещия свекър- Динко Динев.