Затапи ги! Райна се изгаври брутално с колежките си от „Пайнер“!

14
Добави коментар
informiran365
informiran365

Advertisement:

Advertisement:

„Дневник 1” и „Дневник 2” . Всъщност, клиповече целяха да покажат Райна в една супер обикновена светлина, а подтекста беше да се присмее на колежките си.

Първият клип показва Райна как пее в колата със супер неглиже прическа и почти без грим. Вторият представлява семейна сбирка на Райна и приятелско семейство, където певицата пее на масата. Странно впечатление направи обаче, че и под двата клипа македонското девойче бе написала „Райна Tour 2014 “ , с което определено искаше да намекне нещо на колежките си, които

обикаляха България в продължение на 5 дни.

Според най-верните почитатели на Райна, певицата е била отсвирена от лятното турне на чалгаджийките, защото може би е единствената, която залага на естествената си красота и единственото изкуствено, което слага по себе си е някой екстеншън от време на време. Освен това, тя за разлика от всички останали не бълва нови песни през 2 седмици, или с две думи не е скандална и актуална. Това обаче далеч не я прави по-малко талантлива от останалите си колежки, коментираха колегите от hotarena.net.