100 Kila, Dim4ou и Young BB Young забиват на Balchik Jet Ski Competition

5
Добави коментар
Meloman.bg
Meloman.bg

Tweet

Pin It

Тази събота, 16 август, ще бъде даден старта на второто състезание с джетове Balchik Jet Ski Competition, част от веригата Black Sea Open Jet Ski Tour 2014. 

Меломан.бг във Facebook

За тези, които няма да участват, а само ще се забавляват организаторите от Moko Solution са поканили рапърите 100 Kila, Dim4ou и Young BB Young.

Освен това през целия съботен ден за музиката по време и след състезанието ще се погрижи DJ Vladislav Rashkov.

В подкрепа на всички музикални изпълнители ще дойде и хореографът  Христо Хаджимихайлов и неговата група CREATORS, които ще покажат много улични танци и невиждани изпълнения. Със своя неповторим стил те станаха още по-известни след участието си в последния сезон на шоуто “България търси талант“ по bTV.

Специално участие ще вземат и красивите момичетата от Free Dance Agency, които ще нагорещят още повече атмосферата на плажа и няма да изневерят на стила си от много атрактивна хореография.

Състезанието се провежда за втора поредна година с пълната подкрепа и съдействие на Община Балчик. Общият награден фонд, който ще си разделят призьорите на 16 август, е на обща стойност 13 000 лева.

Участниците ще се състезават в категориите: деца до 15 години, прав джет или jet ski, седнал джет или runabout, съответно до 200 конски сили и над 200 конски сили и категория жени.

Коментари

коментар(а)

Tweet

Pin It