Как да си направим пръстен-амулет

1
Добави коментар
milk1
milk1

Кое е бижуто, което най-често се ползва. Това е пръстенът. Той е предпочитано бижу, не само от дамите, но и от мъжете, младежите, дори децата са влюбени в него. Някога замисля ли сте се каква символика носи този накит?

Предишните поколения неслучайно приписвали магически свойства на пръстена, тъй като самата му форма е намек за безкрайността на битието. В древността пръстенът е издигнат до култ, защото се вярвало, че имат магическа енергия. Тогава това украшение се е носело на главите във вид на различни обръчи, в ушите (обеци), на врата, китките и глезените (гривни).

Ето как и вие може да затворите енергийна сила в пръстена си. В навечерието на своя рожден ден измийте пръстена си под течаща вода. Единственото условие, той да не е нов. Оставете го в чаша, наполовина пълна с вода. Нека тази чаша остане на перваза, където лунната светлина да го огрява цяла нощ. Така ще поеме енергията на луната. Сутринта изтрийте украшението с хавлия, стиснете го здраво в юмрук и се помолете за защита, изпълнение на желание и т.н. Сложете го на пръста си и не го сваляйте цял ден. Така пръстенът се превръща във вашият талисман и ще ви пази и помага през следващата година.
 

Снимка: m.netinfo.bg Автор: Stefi

Как да си направим пръстен-амулетРейтинг: 5.0 от 5.0 / (1 глас)