Румънската звезда Antonia ще пее за празника на Варна

5
Добави коментар
Meloman.bg
Meloman.bg

Tweet

Pin It

Участието на румънската звезда Antonia ще бъде кулминацията от поредицата събитията, с които Варна ще отбележи своя празник на града.

Меломан.бг във Facebook

Преди популярната изпълнителка на сцената ще се появят нашумелите рапъри от Ice Cream, които ще подгреят публиката за изявата на Antonia.

Събитието ще се проведе входа на Морската градина до ФКЦ от 21 часа, а водещ ще бъде Наско от БГ Радио.

Пред varna24.bg кметът на града – Иван Портних, казва, че са избрали популярната румънска звезда най-вече заради големия брой туристи от северната ни съседка, които ще бъдат на почивка във Варна за празника на града.

Денят на Варна традиционно съвпада с големия християнски празник Успение Богородично. Празникът на града ще започне в 8:30 сутринта с тържествена архиерейска света литургия и благодарствен молебен за здравето на жителите и гостите на Варна.

След това на площад “Св.Св.Кирил и Методий“ ще бъде тържествено издигнат флагът на града.

В празненствата ще се включат още и детски шоу-маратон с участието на представлението “Лакома мецана“ на Куклен театър – Варна, рисувани приказки с бате Ицо, спектакъл на актьора Христо Колев, Богдан Томов и децата на Варна.

От 20 часа пък със своите изпълнения ще поздравят варненци от сцената на Летния театър Орлин Горанов, Крисия, Маргарита Хранова и Теди Генев.

15 август ще бъде неработен за жителите на Варна.

Коментари

коментар(а)

Tweet

Pin It