Мая Манолова да води листата на БСП за изборите през октомври

1
Добави коментар
NEWS13.BG
NEWS13.BG

Това реши партийната организация на БСП в Дупница снощи на конференция в х-л Рила. Около 70 делегати се явиха на партийния форум и издигнаха своите кандидати за депутати в 43-то Народно събрание. Лицата, които продължават към ситото на областен съвет в Кюстендил са Мая Манолова, Иван Ибришимов и Станислав Павлов.

Листата с кандидати се изготвя с предложения на общинските партийни организации и подлежи на одобрение и редакция от областен съвет. Позитано, обаче, има крайната дума в целия процес. От централата е окончателния избор на водач на листа, като в случая областния съвет има съвещателна функция и може да предлага, но не и да утвърждава. Останалите места в листата на кандидатите все още не са ясни. По традиция второто място в листата се поема от кандидат от Дупница. Иван Ибришимов и Мая Манолова направиха отчет на дейността си като представиха всичко свършено от тях за последните 14 месеца.

Конференцията даде положителна оценка на работата им. Като позитиви от дейността на народните представители бяха представени финансиранията по големите инфраструктурни обекти в областта – цялостното реновиране на овехтялата спортна зала в Дупница, възстановяването на римската стена в Кюстендил, обновяването на важни пътища в по-малките общини като Кочериново и Сапарева баня, ремонти на две училища в Дупница на стойност около 400 000 лв, финансова помощ за Община Дупница и множество по-малки проекти. 

 

Мъж счупил бариера и набил охраната на национален парк „Рила“
< Предишна

Гасени са два пожара в Дупница и Рила
Следваща >