Комплект за развиване на повредени винтове Toptul

1
Добави коментар
kyovev
kyovev

Комплект за развиване на повредени винтове Toptul 3части.

Отвива увредени винтове с глави PH, прави, торкс и други.

Специалната закалена стомана осигурява захвата на главата на винта;

Захвата 1/4 шестостен позволява използване с винтоверти, вложки и отвертки за накрайници;

Изработени от лагерна стомана SUJ2;

Всеки един човек, който си е имал работа с повредени винтове знае колко сложен е процесът по изваждането им. Марка Toptul внимателно се грижат за нуждите на всеки клиент и подготвят комплект, който се състои от три специализирани части за развиване на повредени винтове във всякакви работни условия.

Специализираните части са изработени от висококачествена лагерна стомана SUJ2. Този вид стомана е изключително устойчива, защото съдържа около 1% C и 1,5% Cr. Този вид ръчни инструменти са предназначени за отвиване на увредени винтове с всякакъв вид работни глави като: PH, прави, торкс и други. Специално закалената стомана ще Ви осигури стабилен захват на главата на винта по време на работа. Захватът е ¼ шестостен, което се равнява на 6.35 мм. Благодарение на него Вие може да го използвате с винтоверти, вложки и отвертки за накрайници.

 Този вид специализирани ръчни инструменти имат специфично изработена форма на главата за да могат да се вклинят в работната глава на винта. Този процес се прави, защото винтовете са изработени от висококачествена стомана и няма как по друг начин да бъдат извадени. Също така процесът има за цел да не повреди дадената повърхност и да извади внимателно без следи винта. Нужно е само да поставите накрайника към винтоверт и за няколко секунди ще извадите винтовете безупречно.