Графичен дизайн, уеб дизайн, предпечат

4
Добави коментар
yasoo
yasoo

Планирайте своята отпуска и почивните дни през 2015-а година още сега!

През работните дни, всеки човек очаква с нетърпение да дойде времето за почивка. Да не говорим за жадуваната отпуска, която очакваме цяла година. А колко много се радваме, когато господата от правителството решат, че покрай някой официален празник, ще отпуснат още един почивен ден.

И макар че още е доста рано да говорим за почивните дни през 2015 година, тъй като все още няма информация за тях, с изключение на официалните празници, на които винаги се почива, ние Ви предлагаме да разгледате календара, и да планирате своите почивки още сега.

Националният празник 3-ти март се пада във вторник, и вероятно около нещо ще се почива общо четири дни. Със сигурност можем да кажем, че дните от 10-ти до 13-ти април включително, ще са неработни, защото тогава е Великден. 22-ри септември също е във вторник, и вероятно там също ще се почива общо четири дни. След това идва реда на задължителната коледна почивка, която започва на 24-ти декември, и също е с продължителност от четири дни.

Освен годишния отпуск, официалните празници през 2015 година са страхотна възможност да организирате кратка почивка за себе си и своето семейство.

Защо казахме да планирате почивката си за 2015 година още сега? Защото, вероятно знаете, че както авиокомпаниите, така и хотелите, и туроператорските агенции, правят сериозни отстъпки, когато направите ранна резервация. Това ще Ви спести средства, а от друга страна, няма да Ви се налага да мислите в последния момент, какво да правите, и къде да отидете през наближаващата почивка.
Независимо дали предпочитате да почивате у нас или в чужбина, дали предпочитате морето или планината, дали сте привърженици на СПА туризма или на селския такъв, Вие може да потърсите и да резервирате почивката си за 2015 година още днес.

Прочети още за почивните дни през 2015-а година: тук

А ето и датите с официални празници през 2015 година:

1 януари – Нова година.
3 март – Ден на Освобождението на България от османско робство.
10, 11 и 12 април – Великден – християнската религия отбелязва Възкресение Христово.
1 май – Ден на труда и на международната работническа солидарност.
6 май – Гергьовден, Ден на храбростта и Българската армия
24 май – Ден на българската просвета и култура и на славянската писменост
6 септември – Ден на Съединението
22 септември – Ден на независимостта на България
1 ноември – Ден на народните будители
24, 25, 26 декември – Коледа