Стяуа – Лудогорец, Шампионска лига 2015

2
Добави коментар
BulFootball
BulFootball

Стяуа – Лудогорец, Шампионска лига 2015

Nadpis.com

19/08/2014

Лудогорец – Стяуа в мач от плейофа за групите на Шампионска лига.
Бългасрският шампион от Разград срещу румънския гранд Стяуа.

БЕЗПЛАТЕН ЗАЛОГ за  Стяуа срещу Лудогорец, направете го с безплатни 20 Евро

при регистрация в сайта Betfair.

Двубоят е тази вечер от 21:45 часа на „Арена Национал“ в румънската столица Букурещ.

Разградският тим е на път да постигне това, което само един български клуб е правил до момента. През сезон 2006/2007 Левски игра в груповата фаза на най-престижния европейски клубен турнир.

От Лудогорец се надяват силна подкрепа от български фенове. Очаква се 2600 българи да присъстват на срещата, като за тяхната сигурност са ангажирани над 700 жандармеристи.

Скандал в отбора на Стяуа часове преди мача с Лудогорец в Шампионската лига.

Довечера от 21:45 часа българско време румънският шампион няма да бъде изведен на терена от своя капитан Кристиян Танасе. Официалната причина е, че е контузен. Неофициалната е желанието на лидера на Стяуа да напусне отбора.

Къде ще гледаме мача Стяуа – Лудогорец на живо

Известният румънски треньор Михай Стойкица даде любопитно мнение за предстоящия сблъсък между Стяуа и Лудогорец.

Стойкица, който в богатата си треньорска кариера на три пъти водеше Стяуа, а освен това изкара и период начело на Литекс, сподели, че не очаква румънският гранд да има проблеми с отстраняването на българския шампион.

Стойкица смята така заради факта, че според него Козмин Моци е най-добрият играч в Лудогорец, а защитникът никога не е имал успех в мачовете си срещу Стяуа.

„Разбирам, че Моци е най-добрият играч на Лудогорец. Ако това е така, тогава е ясно. Докатотой играеше в Динамо, почти никога не е успявал да спре Стяуа“, сподели Стойкица.

Съдиите:

Цялата бригада за двубоя е немска. Помощници на Брих ще бъдат Марк Борш и Маркус Хакер, а зад вратите са Марко Фриц и Бастиан Данкерт. Четвърти съдия е Тобиас Крист.

Наблюдател на УЕФА е Мануел Лопес Фернандес (Испания), а делегат е Душан Тител (Словакия).

Брих влезе в черните съдийски хроники със скандалното си решение да зачете гол на Байер (Леверкузен) срещу Хофенхайм в Бундеслигата през миналия сезон без топката да е влезнала във вратата. Брих бе критикуван и за съдийството си на финала за Лига Европа този май, в който Севиля спечели след дузпи срещу Бенфика. Тогава немецът бе обвинен, че е подпрял испанския отбор.

 

Регистрирайте се сега и вземете безплатните бонус пари.

Коментари

коментара