Уникална рецепта от Древен Китай лекува главоболие и премахва тумори

3
Добави коментар
boqn_georgiev
boqn_georgiev

Уникална рецепта с чесън от Древен Китай лекува главоболие, подобрява зрението и премахва тумори. Рецептата е открита през 1971 година от експедиция на ЮНЕСКО в тибетски манастир. Написана е на глинена плочка и досега е преведена на много световни езици.

Този еликсир освобождава организма от токсините, подобрява еластичността на кръвоносните съдове и предпазва от инфаркт. Лекарството с чесън се приготвя и приема на интервал от 5 години. Трябва да сте дисциплиниран и да пиете от еликсира по точна схема.

Необходими продукти:

350 грама чесън,
300 грама 96% спирт

Начин на приготвяне:

Чесънът се нарязва на ситно, след което се счуква в дървено хаванче. Добавя се 300 мл 96% спирт. Сместа се слага в буркан, който се затваря плътно. Оставя се да престои 10 дни.

След 10-те дни течността се прецежда през плат и се оставя да престои още 3 дни. След това можете да започнете да го приемате по следната таблица:

Еликсирът се пие на капки, които се разтварят в 50 мл мляко със стайна температура. Пие се всеки ден за закуска, обяд и вечеря.

На 11-ия ден и след това започвате да приемате по 25 капки на всяко хранене и пиете докато свърши течността.

Публикувано в категории: Народни рецепти за здраве

Автор Меги Иванова

Ето защо трябва да включите тези 5 подправки в менюто си!

В медицината дафиновият лист се използва за направа на лек с антитоксично и антиепилептично действие.

САРИДОН / SARIDON

САРИДОН е обезболяващо средство. Препоръчва се при ревматични болки, постоперативни състояния, простуди, главоболие и зъбобол, болки при месечен цикъл. Има температуропонижаващ ефект.

Доктор Ришар Беливо: Пет са храните, които борят рака

Д-р Ришар Беливо е автор на бестселъра “Храни срещу рака” и пионер на новата наука превантивно хранене

Чесън и броколи срещу рака

Чесънът и приятното зеле броколи притежават компоненти, които повишават устойчивостта на организма към няколко вида рак. Това се твърди в нова публикация от престижното издание Biological Chemistry.

Край на главоболието с този бърз и лесен масаж

Главоболието е много неприятно неразположение, защото то ни пречи да спим нормално, да работим, да учим. С помощта на този бърз и лесен масаж премахваме главоболието

Домашни рецепти срещу зъбобол

Ако ви заболи зъб, ясно е че трябва да идете при стоматолога. Но понякога се налага да “задържите положението” по някаква причина. Тогава срещу болката помагат изпитаните домашни рецепти.

Кои храни са най-важни за здравето на бъбреците?

Ако не получаваме необходимия обем от минерали и витамини, бъбреците ще страдат и ще се разболеят. Точно по тази причина трябва да наблягаме на три най-важни за здравето на бъбреците храни. Ето кои са те: