Сама се излекувах от рак! Напълно! Искам да помогна и на други хора!

3
Добави коментар
boqn_georgiev
boqn_georgiev

Съставих лекарство, което успешно лекува всичките му форми!

 

Мария Попова

Предисторията

През последните години вестниците у нас изобилстват със заглавия като „Ракът е бичът за българите”, „На първите места сме в Европа и в света по смъртност от рак, инфаркт и инсулт”, „Българите се топят с всеки изминал ден” и много други факти и мрачни прогнози. Това е горчивата истина.

За себе си

Бих могла да бъда полезна на хората в областта на здравеопазването. Още в началото искам ясно и категорично да заявя: „Ракът е напълно лечим!”

Да, излечим е! Някои хора си мислят, че наистина съществува рак, който ги яде отвътре. Нищо вярно няма в това. Ракът не е някакво мистериозно заболяване, той възниква и се развива в организъм, чието състояние се характеризира с един основен признак: недостиг на белтъко-разграждащи ензими, най-вече панкреатични протеази. Следователно ракът е процес, а не обект.

Книгата ми

Така започва книгата ми за лечението на човека от рака. Започнах да я пиша през лятото на 2006 година и в първоначалния си вид беше готова до пролетта на 2007 г. Писах до много издателства, но ми отказаха публикуване. Тогава реших да я издам сама и заминах на работа в Гърция, за да събера пари. Продължих да я допълвам с нова информация, но парите все не стигаха.

По онова време все още не знаех защо, как и от какво се бях разболяла и бях оздравяла, а мен винаги са ме интересували не само и не толкова факти, събития, процеси, колкото причините, довели до тях. Но има и още нещо, важно за мен. Бях 13-годишна, когато научих, че майка ми е починала от рак. Била е съвсем млада, само на 24 години. Още тогава дадох обет пред паметта й, че един ден ще открия лекарство против рак. По-късно, когато и баща ми си отиде от същата болест, това само затвърди решението ми.

Търсех отговорите и ги намерих!

* Открих, или по-точно съставих, лекарство против рака.
* Разработих методика на лечение в различни варианти.
* Написах книга за лечение на човека от рак. В новия й вариант, освен че разказвам за собственото си заболяване и излекуване, давам информация за човешкия организъм и неговото функциониране от моя гледна точка. Представям своето виждане за рака, причините за възникването му и начините на излекуване от него.

Няколко думи за лекарството

Лекарството представлява сбор от определени вещества – на първо място, разбира се, протеази, но и определени витамини, макро и микроелементи и някои други вещества, които според мен осигуряват на всяка клетка възможността да произвежда максимум количество енергия. А когато има необходимата енергия, клетката може да извършва всички дейности, за които е генетично предназначена. Методиката разработих в 3 варианта.

Първият вариант

Той е за хора, които не са заможни – каквито са мнозинството българи – които ще се лекуват у дома. Той включва употребата на: Сокове и отвари от определени зеленчуци и билки; прием на някои биологично активни вещества, които ги има в някои от нашите аптеки ли дрогерии, ензими, витамини и др.; определено хранене в зависимост от състоянието на болния; различни, ускоряващи оздравяването процедури; спазване на определен начин на живот.

Вторият вариант

Той е за хора, които работят или просто имат по-големи финансови възможности и предпочитат да си купят лекарството, за да са уверени, че организмът им ще получава ежедневно всички необходими за оздравяването вещества. Лекарството ще приготвям аз. В този случай, ако основният здравословен проблем е съпътстват от други заболявания, например диабет или остеопороза, биха могли да се прибавят и други съставки. Необходимите съставки ще купувам от магазините за здравословна храна в Гърция, откъдето съм ги купувала и за себе си. Те са произведени от реномирани компании, количеството на някои витамини в една таблетка е в наистина лечебни дози – 50, дори 100 пъти повече, отколкото в тези на българския пазар. Този вариант има и подварианти – с включването на билки и някои други вещества.

Третият вариант

Третият вариант е за лечение в болнични условия. Той се състои изцяло от приемане на необходимите вещества под формата на таблетки, капсули и капки. Проблемът тук е, че те не се произвеждат от нашата фармацевтична промишленост, нито пък се внасят. Това, което може да се направи в този случай, е да се закупуват от чужди фирми.

Предложението ми

Аз искам да помогна на всички онкоболни в България да оздравеят и вярвам, че това е осъществимо. Но тъй като доказателствата тежат повече от всякакви изявления, предлагам следното: Готова съм да се заема с лечението на болни, всеки с различно местоположение на рака, които ще бъдат лекувани по първите две методики. Болните трябва да отговарят на следните условия:

* Всички те да живеят в София, за да контролирам хода на оздравяването им и за да съм им полезна с моите знания, опит и кураж.
* Мъжете нека да са с най-характерните за тях видове рак – на простатата, на белите дробове и на дебелото черво. Жените – с най-разпространените видове рак – на яйчниците, на млечната жлеза, на шийката на матката. Както и болни с рак на панкреаса, на стомаха, на кожата и с тумор в мозъка. Добре е да има и едно дете в левкемия.
* Плюс би било, ако болните разбират от химия, за да могат да осмислят процесите в човешкия организъм и да участват активно в лечението.
* Онкоболните трябва да имат финансова възможност да си правят изследвания, за да се следи ходът на лечението им.
* Болните да имат силно желание за живот, да вярват в оздравяването си и да са готови да направят всичко, което е необходимо, за тази цел.
* И последно. Онкоболните да са в такъв стадий, че на тях академичната медицина да е казала, че вече нищо не може да постигне с химиотерапия, лъчетерапия или чрез операция, за да знаят, че няма какво да губят, ако започнат нов начин на лечение. Но и химиотерапията да не е унищожила имунната им система до степен, когато е невъзможно възстановяването й. Макар че не бих отказала да се заема с лечението и на такива болни. Затова казвам, че няма какво да губят – само ще спечелят – Живота си!

Моята история

През 1996 година бях оперирана от рак на левия яйчник, впоследствие сама се излекувах от метастазите. Още веднъж се разболях от същата болест, но навреме взех мерки и пак се излекувах.

Напълно съзнавам колко невероятно звучи твърдението ми, че съм открила лечение на рака. Зная, че по света има десетки лаборатории със стотици учени, които имат многомилионни бюджети и всички те търсят лекарство против рак. Принципите, в които вярвам и които са залегнали в основата на лечението ми, което създадох сама, са в основата на ортомолекулярната медицина – лечение с витамини, макро и микроелементи и ензими.

Необходимите доказателства

Искам да ми се даде възможност да докажа твърдението си. Необходими са ми средства за закупуване на съставките, с които аз не разполагам.

След излекуването на първите болни от рак ще дам за публикуване в медиите примерна програма за лечение, за да стигне до възможно по-голям брой онкоболни, защото искам всички те да оздравеят. Готова съм да говоря и по някоя телевизия, ако ме поканят, за да обясня виждането си за рака и начина на лечението му. Това досега не се случва, затова промених пътя, по който искам да постигна целта си – сега вече първо ще докажа ефикасността на лечението си, а после ще го обявя публично.

На всички болни от рак искам да кажа: „Имайте ми доверие! Аз не съм човек, който би дал напразни надежди на онкоболни, защото много добре зная какво значи тази болест.

Мария Попова, тел.: 0887 44 64 91