ГРАДСТРОЙ, ЕООД

6
Добави коментар
ikod500
ikod500

 Свалете нашия продуктов каталог PDF 925.77 Kb

Монтаж на продукти за осигуряване на пасивна пожарозащита, съобразно законите. Законодателството изисква системи за пожарозащита на сгради и хора. Пожаро-защитата има три критични фактора:

ДЕТЕКЦИЯ и ранно предупреждение за евакуация и борба с пожара.

ПОТУШАВАНЕ – АКТИВНА пожарозащита със с-ми за пожарогасене. Дори, когато огънят се потуши бързо, той все още е източник на токсични газове, които се разнасят свободно без възможност за ограничаване.

ПРЕГРАДИ – Предотвратяването на разпространение на пожара от една част на сградата към друга е известно като ПАСИВНА пожаро-защита. С цел ограничаване на пожара се разделя пространството в сградата на модули, за да се задържи огъня, без необходимостта от помощни системи. Стените, бетонните плочи и други негорими прегради в една сграда представляват пасивната пожарозащита. При нарушаване на целостта им от кабелни трасета, вентилационни, флуидни тръбни системи, конструктивни/сеизмични отвори и фуги, окачени фасади, се нарушава и пожаро-безопасността на сградата. Димът и пламъците си проправят път през сградата с невероятна скорост. Дори и най-добрите активни пожарозащитни системи като, детекторите за дим и спринклерите, могат да се окажат неефективни поради липса на захранване, налягане или неправилна поддръжка. Резултатът може да бъде катастрофален – загуба на недвижима собственост, бизнес, и най-лошото: загуба на човешки живот. Тъй като АКТИВНИТЕ противопожарни методи могат да откажат, законодателството изисква ПАСИВНИ противо-пожарни системи.

SPECIFIED TECHNOLOGIES INC.
Specified Technologies, Inc. (STI) е индустриален лидер, изцяло посветил усилията си в разработване на иновационни, надеждни противопожарни решения, които възпрепятстват разпространението на огън и пушек. От над 30 години мениджърския екип работи ръка за ръка със строителната индустрия с цел създаване на инивационни противопожарни решения за всички видове строителни и модернизационни приложения. STI предлагаме най-широк диапазон от тествани и сертифицирании системи – повече от всеки друг производител. Материалните изисквания са сведени до минимум и проектира своите системи, като насочва вниманието си към процеса на монтиране. Резултатът е по-малко труд и значително по-ниски инсталационни разходи. Тъй като STI се занимава само с противопожарни системи, концентрира всичките си ресурси в осигуряване на най- високо качество, и напълно тествани иновационни пожаро-спиращи решения. Specified Technologies Inc. е отрасловия лидер в разработването на иновационни противо-пожарни системи, спиращи разпространението на огън, дим и токсични газове. Тествани съгласно EN 1366-3 /БДС EN 1366-3/.

ГРАДСТРОЙ
Фирма „Градстрой“ ЕООД е с предмет на дейност извършване на СМР до ключ, интериорни решения, търговия със строителни материали и изграждане на системи за пасивна пожарозащита. ГРАДСТРОЙ е специализирана при работа с големи проекти и разполага с екипи сертифицирани технически специалисти и консултанти.

 Свалете нашия продуктов каталог PDF 925.77 Kb