MyAstroData Начало Астрологична библиотека Кратък тест – колко добре познавате астрологията?

43
Добави коментар
Eureka
Eureka

5 август 2009, 21:19:49 | Категория: Тестове и упражнения | Автор: Владимир Комаров

Кратък тест с десет въпроса на тема астрология.

За средно напредналите ученици и още повече за практикуващите астролози тестът ще е елементарен; за тези, които сега започват да учат, въпросите ще са от средно сложни до сложни. Все пак, ако помислите на някои от тях ще отговорите вярно без да сте чели и един ред астрологична литература, сигурен съм в това.

Не се притеснявайте, няма да си пишем оценки. Просто искам да преценя какво е нивото на посетителите на сайта, за да знам какви точно статии – като степен на сложност – да пиша.

Споделете и с приятели и не забравяйте, ако упражнението ви хареса да дадете своя глас за теста от бутона на „Свежо“ в края на публикацията. Предварително ви благодаря за участието!

Въпросите:

Етикети:

Всички права запазени, www.myastrodata.com © 2008-2015 Препубликуването на статиите в онлайн или печатна медия е позволено само след изрично писмено съгласие от страна на администратора на сайта, Владимир Комаров, и от страна на автора на статията, в случаите, когато статията е на гост-автор! Свободно можете да използвате фрагменти от статията под формата на цитати при условие, че цитатът е уместен и не променя смисъла на написаното, както и ако поставите директен линк към тази статия под или над цитата, задължително (използвайте permalink). Всеки линк от Ваша страна се приема като знак на добра воля в помощ за популяризирането на сериозната астрология и Ви връща моята сърдечна благодарност! Всички въпроси по темата отнасяйте директно към администратора на сайта.

Permalink: http://www.myastrodata.com/library/kratyk-test-kolko-dobre-poznavate-astrologiyata/