Стряскащо! Дарина Павлова се превърна в двойничка на Майкъл Джексън! Вижте!

1
Добави коментар
informiran365
informiran365

Advertisement:

Advertisement:

заприлича на великия Майкъл Джексън,  който преди смъртта си приличаше на плашеща порцеланова кукла вследствие от множеството пластични операции, които си направи.

Към този момент Павлова вече има направен хирургически лифтинг, който е доста сложна процедура, по принцип. При този вид лифтинг цялата кожа на лицето се издърпва към ушите, а излишната кожа се изрязва, след което кожата се зашива отново. Освен тази изключително сериозна процедура, Дарина има и лифтинг на клепачите, няколко пъти е оперирала носът си, има боток с в челото,

хеурон в устните и няколко малки операции, които да оформят скулите ѝ. След всичките тези процедури обаче, овдовялата съпруга на Илия Павлов прилича по-скоро на 70, отколкото на 51-годишна жена.

Познати на Павлова споменали още, че Дарина буквално е като пристрастена към пластиките. Тя била като наркоман, само че към изпипването на дефектите по себе си. Вместо да подобрява външния си вид обаче, Дарина плашещо е започнала да заприличва на Джако. Само малко по-светла пудра и още една операция на носът ѝ и тя ще се превърне в двойничка на Майкъл Джексън.