Диневи побесняха! Емануела излага на риск бебето! Ето какво направи!

1
Добави коментар
informiran365
informiran365

Прекали! Емануела изложи на риск здравето на бебето си!

Поп-фолк певицата Емануела е на път много жестоко да ядоса бъдещия си свекър и дядо на детето си- Динко Динев. Причината е , че певицата изобщо не пази собственото си здраве, а и това на детето. Все пак, Емануела ще става майка и трябва да мисли за двама. Въпреки, че това ѝ е втора бременност обаче, явно певицата не се  научила как да се пази от излишни болести и прочие.

Не стига, че певицата подлага бебето си на силна музика по нощните, задимени и запушени заведения, ами и си навира

Advertisement:

Advertisement:

животни в лицето, които могат да предизвикат сериозни проблеми на майката и на бебето. На една от последните си срещи с Преслава, Емануела хванала и нацелувала „бебчето” на Преслава- кученцето Жожко. Всеизвестно е , че Петя мъкне померанът си навсякъде, по всяко участие из страната и на всеки концерт. В ентусиазмът си да му се порадва обаче, Емануела направо прекали. Тя навряла кучето в лицето си и започнала да го мачка и да го целува, без да се замисли колко болести, като гъбички, бактерии и яйца на паразити, може да ѝ лепне кучето. А да не

говорим и колко много се дразни Динев на постоянните обикаляния на бъдещата си снаха из цялата страна по заведенията.

Kliuki.ws коментираха, че Динко Динев сериозно се дразнил на факта, че Емануела все още не е прекратила кариерата си. Все пак е бременна, а едва ли бакшишите по заведенията са и толкова важни вече, предвид, че ще ражда наследник на един от най-богатите бизнесмени у нас. Вместо да се отдаде на почивка на някоя от семейните яхти на фамилията, Емануела упорито държала да продължава с участията си, поне докато не приключи лятото.